Pai, eu imi cumpar de la Kenvelo, si mi se par bune si frumoase, nu stiu de ce ceilalti sunt nemultumiti, eu am o parere foarte buna despre firma asta.
Haine din Turcia! NU este o marca ci un lant de magazine! Ca si produse, unele m-au multumit altele ma abtin!))
Numai pentru faptul ca te incinta ca iti face oferte de. iei un produs si a2 lea til da la juma de pret. nu am parere prea bine dar voi tinerii sunteti incintati la fel si baietii mei. sincer nu sunt de acodt. crezi ca nu tot asa se murdaresc sau citi stiu ca este DE FIRMA,, aiurea tot toale sunt. asta e generatia.
Ma mira faptul ca aceasta firma pune preturi foarte piperate la produsele lor de vreme ce calitatea este foarte proasta, asa ca te sfatuiesc sa incerci sa faci cumparaturile in alta parte ca nu merita sa dai sume exorbitante pe haine de 2 lei
Mi-am luat si eu o data un tricou marca Kenvelo. Pe langa faptul ca am dat o caruta de bani, calitatea lasa mult de dorit. Concluzia: nu arunca banii pe lucruri de fffproasta calitate gen Kenvelo.Este o marca de 2 lei. Vreau sa zic ca a fost primul si ultimul lucru pe care l-am luat de la ei.
Nu conteaza firma. poti sa arati ca un cocalar cu un versace pe tine sau ca un mare domn. poti sa arati cool cu un pulover uzat sau ca un boschetar nespalat.depinde cum arata si sta pe tine
In ochii mei kenvelo a expirat de mult. si daca vrei sa auzi cat mai multe pareri fa un sondaj de opinie sau pune o intrebare care sa iti fluture neuronii atunci cand o vezi.
Unele sunt dragute, dar unele nu merita pretul datorita calitatii materialelor. daca stii unde sa cauti, iti poti gasi lucruri mult mai frumoase si calitativ bune la preturi rezonabile.
Sincer unele sunt ok si la moda. Altele foarte clasice si demodatedin punctul meu de vedere. Stii cum e pentru multi conteaza firma. Pentru mine nu conteaza foarte mult firma, dar nici nu imi place sa imi neglijez hainele.
Hainele sunt foarte simple si in general numai "sport". m-am saturat de hainele de acolo ( nu am cumparat nici multe) Dar sincer nici prima oara nu m-a impresionat deloc. Parca sunt de la second-hand In fine
Pai eu imi iau cele mai multe haine de acolo nu stiu ce parere ai uh dar mie imi plac mult
30 % din garderoba mea sunt haine kenvelo...
mie'mi plac nu stiu dc altii le considera de proasta calitate
si preturile mi se par ok