| Any_2336 a întrebat:

Cum vine pastele m-am gandit sa cumpar cateva cadouri celor dragi din viata mea: sora, mama si prietenul lui sora mea care imi este ca un frate. Dar din nefericire nu am nici idei nici banisad am doar 13 lei. Stiu ca mama are un sirag de pietricele micute mov si ca vrea unul pe verde mucegai. Ok e maxim 7 lei in mall. Soramea ii cumpar niste cercei micuti verzi care arata ca un cristal am vazut la 3 lei. deci imi mai raman aproximativ 3-5 lei pentru ultimul cadou dar chiar nu stiu ce crying la inceput m-am gandit la o cana cu dedicatie dar nu-mi ajung banii. Aveti voi vreo idee?

Răspuns Câştigător
| qtheodora a răspuns:

Pai iai o bratara nu sunt foarte scumpe si isi va aminti mereu de ea... poate cana se va sparge...
Paste fericit!
Si succes!

2 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Ai putea sa scoti o poza editata de tine cu prietenul si sora ta si sa o pui in rama? La baieti e mai greu cu cadourile din pacate.Presupun ca ai mai putea sa ceri niste bani si sa ii iei o cana
cu un iepuras pe ea, sigur gasesti ceva cu "Paste fericit" prin magazine. Sper sa te fi ajutat cu ceva.

| Any_2336 explică:

I-am luat mamei o pereche de cercei, sorei o cana cu cea mai draga sora si prietenului ei o bratara si "un cadou de criza" laughing