anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă aș fi la muncă și aștept o comandă de pe H&M, pot să o programez să vină când am liber? Nu are cine să o ridice în locul meu. Până acum am mai comandat lucruri de pe alte site-uri și mereu am primit mesaj că vine în acea zi și că pot reprograma. E așa la fiecare comandă indiferent de site? Mă tot stresez cu coletul ăsta.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vorbeste cu curierul cand te suna, dar daca refuzi numai primesti comanda, tu trebuie sa stai după curier nu invers, daca stiai ca nu esti acasa de ce nu ai pus adresa de la serviciu si cand venea curierul ieseai in strada luai comanda si gata, asa esti incurca lume, il incurci pe curier si el pe tine. O sa pierzi comanda ca curierul o va returna si va scrie comanda refuzata, ai gresit ca te ai grabit sa comanzi cînd stiai ca luni vine curierul, ăstia nu lucreaza simbata si duminica, sunt liberi ca si tine. Stai acasa maine suna ti seful sa te invoiasca si i-a ti coletul ca il pierzi.

| Garrix2004 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu știu sigur când ajunge, acolo scrie 2-5 zile lucrătoare, era bine dacă scria data exact. Totuși m-am trezit gândit să-i spun dacă poate veni la muncă, nu e foarte departe de unde locuiesc. Așa nu ar trebui să vină în altă zi.