| eueueu_1898 a întrebat:

Daca ati avea 1000 lei ce ati face cu ei?

18 răspunsuri:
| Cσσкiє a răspuns:

Le-aş dona bătrânilor fără casă. Au muncit o viaţă ca acum să se dărâme totul?! Măcar să-i ajutăm, cu cât putem.

| Cσσкiє a răspuns:

Ok, ok... I`m a shopaholic, too. Half would give elderly homeless and the rest I'd get crocheted boots and clothes. blushing

| zeenath a răspuns:

As investi in ceva care sa imi aduca si bani si buna dispozitie big grin de exemplu : o masina de cusut, vopsele pentru textile, accesorii pentru confectionat bijuterii, etc. dar tu ce ai face?

| Alexandra. a răspuns:

Nici nu-s asa multi bani.laughing

| Boniboon a răspuns:

Eu ii strang. Imi rezerv o zi pentru a iesi cu prietenele prin mall. Îi cheltui pe ţoale de obicei. laughing

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Pai bineinteles shopping...sau mas duce cu prietenii in mall si cu 25 ma duc la film, cu 30 imi iau mancare si cu restul mergem la shopping

| cornel a răspuns:

Nu i-as cheltuiihappy

vin vremuri si mai grele.happy

| Sconcsiş a răspuns:

Ghici

| Adelina04 a răspuns:

Mi-as lua o carameahappy

| Rukhsandra a răspuns:

I-as cheltui day dreaming

| Bubuletz a răspuns:

Shopping clardroolingAs merge In AFI Palace Cotroceni si mi-as lua pantofi rochita blugi tricouri tenesi geanta accesori\dancing machiajuri:XTU CE AI FACE CU EI? Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ti i-as da tie ca sa dai spaga la aia de la RDS, sa vina mai repede sa-ti monteze antena laughing

| bebelusa_9541 a răspuns:

Eu miasi lua multe de imbracat si iais lua in cadou mamei mele

| victo a răspuns:

Mi-as cumpara haine cel mai probebil

| Dana_8418 a răspuns:

M-as duce la shopping:X

| ionutz15 a răspuns:

Poi eu daca as avea banii acestia i-as impartii in doua
Prima parte de 500 as folosio pentru poftele mele(dulciuri, inghetata, etc.)
A doua parte mi-as cumpara ceva folositor, care sa tina mult si sa imi placa mie...sau mi-as cumpara ceva de imbracat.tongue

| lore91 a răspuns:

As pleca acum la mare...