| Cresta a întrebat:

De ce se -plang mai-marii lumii ca se consuma prea multe resurse si cer sa facem economii, daca ei ne obliga practic sa fim o societate de consum?
Caut un furtun pentru aspirator. Nu mai sunt piese de schimb. Trebuie sa iau un aspirator nou. Ca si cum as schimba o camasa pentru un nasture cazut.
Ca fapt divers, am luat un aspirator nou. Nu "trage" nimic. A "tras" doar o suma consistenta din cont. Tot cel vechi e mai bun.

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Sunt interzise prin lege sa se fabrice aspiratoare de putere mare din cauza consumului lor! nu vei gasi aspirator mai puternic de 800w! cat despre futun cauta pe net in magazine online, sigur vei gasi! in magazine fizice nu gasesti ca au un profit prea mic si nu se complica cu asa ceva!

| Cresta explică (pentru lpavel):

Nu am gasit la modelul meu. Sunt doar pentru cele foarte noi care inca nu sunt defecte. Din pacate nu se potrivesc la dimensiuni (intrarea in aspirator).

| 19flo79 a răspuns (pentru Cresta):

Cauta pe net
"service garanție Electrolux"
dar pentru firma aspiratorului tău cu probleme și 99% vei rezolva acolo.

| lpavel a răspuns (pentru Holiday):

Probabil au ramas in stoc si nu au fost vandute altfel nu-mi explic...

| Cresta explică (pentru 19flo79):

Multumesc. Am sa caut.

| just4ubr2015 a răspuns:

Nu merita sa cumperi furtun unul la service e de la 150 250 lei mai bine iei un aspirator nou

| Cresta explică (pentru just4ubr2015):

Tu ai citit intrebarea pana la capat? Sau ai facut ca la scoala: numai titlul.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Cresta):

Am citit foarte bine vad ca tu nu intelegi romaneste...nu stiu ce te bagi in seama ca nai mai mult de 2 clase ca trenul si mai citeste despre aspiratoare...

| SkyEL a răspuns:

Mai marii lumii nu o sa se expuna niciodata la televizor sa arunce toata lumea in ei cu insulte, ce vezi tu la televizor sunt pioni care sunt aruncati in vazul tuturor ca sa se poata arunca vina pe ei daca ceva nu merge bine in tara. Mai marii lumii nu sunt persoane publice.