| Mena a întrebat:

De unde pot cumpara tamaie de trandafiri? Se gaseste oare la plafar? Multumesc anticipat!

12 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Eu am gasit la magazinul cu produse bisericesti din orasul meu.
Poti gasi si aici http://www.schituldarvari.ro/index.php?page=tamaie
http://www.obiectebisericesti.com/index.php?pag=Consumabile

mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa mergi sa vezi daca este, sincer eu nu am vazut asa ceva, incearca poate ai noroc.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La un magazin cu obiecte bisericesti.

| DenissaDeea a răspuns:

Am vazut la persoanele care vand lucruri/maruntisuri sfintite in curtea biserici/dar nu ar fi imposibil sa gasesti si la plafar.

| Barajag a răspuns:

Gasesti in curtea de arges la manastire, nu strica sa faci un drum daca chiar iti doresti asa ceva...

| cristina_6456 a răspuns:

La magazine cu cadouri unde sunt si lumanari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
La bisericile mari, gen Curtea de Argeș, Cozia, cele din Moldova (numai frumuseți) se găsește și tămâie de trandafiri.
Pentru început mergi la bisericile din localitatea ta, trebuie să fie și o biserică cu trecut istoric (monument istoric) și mai mult ca sigur au, are o culoare roz spre roșu.
Miroase foarte frumos.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
La bisericile mari, gen Curtea de Argeș, Cozia, cele din Moldova (numai frumuseți) se găsește și tămâie de trandafiri.
Pentru început mergi la bisericile din localitatea ta, trebuie să fie și o biserică cu trecut istoric (monument istoric) și mai mult ca sigur au, are o culoare roz spre roșu.
Miroase foarte frumos.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu tamaie de trandafir din Sfantul Munte 20 de euro kg
numarul de telefon al meu 0763 651 850.ma cheama dragos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa cumpar

| Mena explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

| Mena explică: