| kresycenzia a întrebat:

Deci am 12 ani pentru inceput. Am gasit de cumparat ceva misto. Imi doresc de foarte mult timp sa gasesc pe undeva de cumparat chestia asta si, in sfarsit, am gasit-o. Din pacate este singura oferta si sigur va fi vanduta foarte foarte rapid, asa ca trebuie sa ma grabesc. Si am bani sa o cumpar, aproape suficienti, mai am nevoie doar de inca 20 de lei. Si nu prea stiu cum sa fac rost de ei. Nu cred ca va merge daca-i cer mamei, pentru ca abia mi-am primit banii si nu cred ca imi va da. Nu prea stiu cum sa procedez, avand in vedere varsta mea. Imi doresc chiar de mult timp sa pot cumpaara chestia asta si mi-ar parea foarte rau sa o ia altcineva inaintea mea. De foarte mult timp la mine inseamna cam de trei ani. Va rog dati-mi cateva idei. Cea care va merge primeste trei voturi si funda mare cat inima mea. Multumesc mult ca ma ajutati si sunteti alaturi de toti utilizatorii site-ului in momente dificile. Astept sa imi raspundeti la intrebare, promit ca raspund si eu la ale voastre cu raspunsuri folositoare.

7 răspunsuri:
| Elly213 a răspuns:

Explica-i mamei tale cat de mult iti doresti obiectul acela si roag-o sa-ti dea cei 20 de eli zicandu-i ca nu-i mai ceri urmatoarea saptamana (sau in cat timp acumulezi tuh 20 lei)

Succes!

| unknownn a răspuns:

Spune-i ca daca iti da 20 de lei acum, nu-ti mai da bani x zile

| Lorelei2121 a răspuns:

Un prieten sau o alta ruda...

| PeStraziGoale a răspuns:

Cere-i si tu bunicii tale 5 lei, matusa ta 5 lei, nasei tale 5 lei si prietenei tale cele mai bune 5 lei big grin

| MileyS a răspuns:

Spune-i mamei tale ca in schimbul celor 20 de lei tu o vei ajuta la curatenie sau la alte lucruri casnice.

| Smile_8278 a răspuns:

Uite mergi la mama ta can e linisita si calma si ii explici ca ai vrea sa-ti cumperi lucrul acela dar nu ai suficienti bani si ca tiar mai trebui 20 de lei (stiu cum e sa iti placa ceva si sa nu ai suficienti bani pentru a-ti cumparao )mult succes

| nik1 a răspuns:

Vinde un obiect care nu prea iti mai foloseste!