|

Deci am comandat vineri de pe eMAG un produs dar vandut de catre quickmobile si tot ce am primit de la ei a fost un mesaj a doua zi cum ca comanda a fost preluata si va fi livrata din depozitul lor extern intr-un termen estimat de 7 zile. Intrebarea este la ce sa ma astept deoarece nu am mai comandat de la ei si nu stiu cum procedeaza.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, firma aia cam întârzie cu orice comanda. Și eu am luat odată un scaun de la ei și știu ca a venit după 4-5 zile. Cele de la eMAG veneau mereu in 2 zile. Tot ce trebuie sa faci e sa aștepți, de venit sigur îți vine comanda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar trebui sa vina curierul pana la tine acasa daca ai pus toate datele, daca nu atunci ar trebui sa te duci in persoana sa-l iei de la sediu, dar nu cred ca va fi nevoie.
Si fii calm ca o sa-ti aduca comanda, nu ai de ce sa te sperii, si chiar daca nu vine, tot nu ai dat niciun ban laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu siguranta o sa-ti ajunga, doar ca nu au avut produsul tau in depozitul din tara. Eu am cumparat de mai multe ori, uneori venea produsul comandat in 2 zile, o data am asteptat vreo 4 zile si apoi mi-a ajuns produsul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează