| anonimguy3 a întrebat:

Deci eu sunt un colectionar de figurine din mai toate domeniile si de mai multe lucruri, dar unele chesti nu sunt comercializate si la noi in tara, which kinda sucks si ma intrebam cum e sa cumperi din alta tara.

Vroiam ca in 2016 sa imi cumpara figurina Hulkbuster din Avengears Age of Ultron la 1/6 sau 1/9 de la Hot Toys sau King Arts depinde care dintre magazine ofera modelul de figurina care ma intereseaza si idea e cum o cumpar? Da da stiu dau o comanda simpla online la un produs dar la adresa ce pun adresa mea normala din Romania scrisa in romana sau in Engleza? Dupa ce dau comanda, stiu ca dureaza ceva pana se livreaza dar unde va ajunge coletul in Romania, la posta Romana si dupa aceea mi-o livreaza mie? Dupa aia cum platesc? Nu vreau sa platesc online sau cv in genu mi-ar placea cand vine curierul sau cine vine sa ii dau bani si dupa aia cum ajung bani tocmai la acel retailer din tara respectiva?

FUNDA CINE MA AJUTA!

1 răspuns:
| mihai69 a răspuns:

De plătit, plătești numai online - nu cred să fie vreo prăvălie electronică să trimită marfă în România fără să-i dai banii mai înainte. Cel mai bine e prin PayPal, astfel ești și tu protejat, în caz că nu primești ce ai vrut.
Adresa o scrii normal, în română. În funcție de locul de unde vine obiectul (UE sau alte țări), îl vei primi direct acasă (prin curier) sau la poștă. Dacă e din afara UE, e posibil să fii nevoit să mai dai ceva taxe la poștă (vamă + TVA, în funcție de valoarea obiectului și a transportului).