anonim_4396
| Anonim întreabă:

Dumnezeu a inzestrat fiintele spirituale (ingerii si oamenii) cu liber arbitru pentru a Il iubi pe Dumnezeu sau I se opune. Cea mai puternica fiinta creata (ingerul cazut Satan) s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu si a tras dupa el, o treime din ingeri in lupta impotriva lui Dumnezeu. Acei oameni care se opun, sau Il ignora pe Dumnezeu il urmaresc pe Satan in razvratire - fie ca o fac in mod constient, fie inconstient. Unii oameni arunca vina pe "societate" pentru raul prezent intre noi. Totusi, societatea este compusa din indivizi care aleg in mod individual. O mare parte din rau este facut de oameni care se opun societatii. In contrast, sunt multe exemple de societati din lumea animala, in mod special in regnul primatelor. Nici una din aceste societati nu are capacitate de a provoca atat rau cat putem cauza noi. Suntem diferite de toate animalele de pe aceasta planeta, un fapt care nu are o explicatie stiintifica.
De ce durerea este necesara?

Ateul presupune ca durerea, suferinta si moartea reprezinta un rau sau sunt rele. De fapt, durerea fizica este absolut necesara pentru supravietuirea noastra. Daca nu am simti nici un fel de durere, ne-am putea face lucruri care sunt distructive. avei comentarii?

Răspuns Câştigător
1 răspuns:
| CaLyStuu a răspuns:

Bine spus, in legatura cu religiile, cel mai bine e sa crezi in tine, si nu in Satan, sau Dumnezeu ( nu ca ar fi o religie dura ). Eu de cand aplic acest nou tip de viata simt o schimbare. Nu sunt obligat sa respect regulile lui Dumnezeu sau regulile lui Satan. Imi traiesc viata asa cum imi place, in sensul bun, ca doar nu ma apuc de ucidere si sa jefuiesc banci. Depinde si de caracterul omului.