| anonim9173 a întrebat:

Este o idee buna sa comand de pe aliexpress? Este de incredere?
Si in cât timp ajunge comanda?

5 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

Depinde ce îți comanzi și de la ce magazin. E un fel de bazar unde toată lumea are magazin propriu în cadrul platformei AE. Unele magazine au marfă în depozitele din Europa și pentru alea livrarea e relativ rapidă (sub 10 zile) însă multe nu au și acolo livrarea poate dura și 2-3 luni.

Eu am avut experiență cu comenzi sub 200 de lei (componente electronice, piese de schimb rare etc.) și de cele mai multe ori a durat mult pentru că erau livrate din China, cu vaporul.

Însă comenzile de obiecte mai populare, de larg consum, au venit repede.

Poți căuta magazinele care au livrare gratuită în România și alea tind să aibă produse în depozitele apropiate de noi, însă compară cu atenție cât mai multe variante pentru că e posibil să plătești mai mult dacă e inclus transportul.

| Violleta2022 a răspuns:

Aliexpress eset doar un website cu milioane de vanzatori online.
Tot ce cumperi de acolo este marfa chineaeasca de proasta calitate.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Nu am auzit sa fie probleme. In Romania probabil ca vine in 5-7 zile, depinde ce tip de expediere alegi

| frunzarescu a răspuns:

Da, este de incredere, verifica calificativele magazinului acordate de cumparatori. Comenzile prin curier rapid (cost aprox 10-20 USD) ajung intr-o saptamana, iar prin posta (cost aprox gratuit-3 USD) ajung in aprox o luna sau mai mult. Daca vrei un cupon de reducere ai codul voucher INMDL39C

| Andreea8999 a răspuns:

Site ul e de încredere, iti zic din promia mea experienta, nu am comandat de pe acel site însă am văzut la o cunoștință de a mea zicând ca e bun site ul.
Dacă produsul nu e în stoc imediat iti returnează banii în cont, insa coletul ajunge greu maxim în 2-3 luni