|

Firmele care isi fac reclama si vand "doua produse la pret de unul" de ce nu accepta sa vanda si "un produs la jumatate de pret"? Nu e acelasi lucru? Probabil ar vinde chiar o cantitate mai mare. De ce? Pentru ca sunt mult mai multe persoane cu bani putini si mult mai putine persoane cu bani multi. Nu e logic?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca se vinde mult mai repede
Gandeste-te logic, ai cumpara un produs care costa mai putin sau ai cumpara 2 produse la pret de unul?
Chestia asta iti intra in subconstient si te face sa le cumperi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ruptura):

Tocmai asta mi se pare ilogic. Uite exemplul :
Oferta : doua placi de par ceramice SilkEvo la 180 lei. Am vrut de mult timp sa mi cumpar una (era tot 180 lei) dar era o suma prea mare pentru bugetul meu. De ce as cumpara acum doua la aceeasi bani? Ar fi in continuare o suma prea mare pentru bugetul meu. Deci tot nu voi cumpara. Dar as cumpara una la 90 lei. Eu nu am ce sa fac cu doua. Imi trebuie doar una. Multor persoane le trebuie doar una. Multe persoane nu vor cumpara deloc pentru ca li se pare mult sa smulga 180 lei din bugetul propriu. 90 lei ar mai merge si ar cumpara. Nu e logic? Deci comerciantul pierde sau castiga?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AdinaPanait):

Tu gandesti altfel, oamenii manipulati, cu o mentalitate redusa for spune astfel : 2 placi la 180 lei? wow, asta e foarte bine, dau 180 si o sa am 2, o sa am una pentru mai tarziu, ceva de genul.
In Romania sunt foarte multi prosti, 80% sunt manipulati, inculti si cred tot

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AdinaPanait):

Bine gândit.

Probabil unii chiar nu vor să vândă, știu eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează