| Anonima784 a întrebat:

Hei! Ma gândeam să comand de pe site-ul PARFUMESCU, voi ce părere aveți? Ați comandat de pe acest site? Persistă mirosul? Și dacă ați văzut sticluța și ați depistat ceva care să vă ducă cu gândul ca este fake. Totuși sunt niște prețuri foarte bune și la prețuri foarte accesibile, de exemplu COCO MADEMOISELLE care costă 140 de lei 100 ml. Mulțumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Depinde ce cumperi! O apa de toaleta sau de colonie nu va persista decat 2-3 ore, fiindca este doar o apa foarte diluata.
Apa de parfum in schimb este concentrata si rezista chiar si 24 de ore, dar costa de 3 ori mai mult.
Asadar, atentie ce cumperi: numai APA DE PARFUM daca vrei sa miroasa multa vreme.

| Anonima784 explică (pentru Jassmina):

Ați mai cumpărat de pe acest site?

| Jassmina a răspuns (pentru Anonima784):

Nu am cumparat de pe acest site, doar am incercat sa-ti explic ce sa cumperi, ca sa nu te sperii ca sunt fake sau nu.
Multi, extrem de multi nu pot face diferenta intre un parfum si o apa de toaleta sau colonie, crezand ca au cumparat parfumuri fake.
"Apa de colonie" si "apa de toaleta" NU sunt parfumuri, sunt doar ape cu foarte putina esenta de parfum in ele, extrem de diluate, de aceea nu miros mai mult de 2-3 ore.
Cumpara numai APA DE PARFUM sau ESENTA DE PARFUM si vei avea siguranta ca este parfum adevarat, care va tine 24 de ore, dar si pretul ested e 2-3 ori mai mare cdeta a unei ape de colonie sau toaleta.

| Jassmina a răspuns:

In ce priveste site-ul parfumescu.ro pare a fii un site fake, fiindca nu este mentionat nicaieri nici un nume de companie si nici o înregistrare la registrul comertului, asa cum cere legea.
Iar unica lor metoda de plata este cea ramburs, unde se plateste cash.
Deci firma este fantoma, sau vinde la negru si incaseaza cash.