| Zazon1243 a întrebat:

Hei TPU, am gasit niste site-uri online de shopping:joom, aliexpress si wish.Am intrat pe wish si zicea sa imi selectez ceva din produsele pe care mi le-a aratat pe gratis.Adica produsele de pe aceste site-uri sunt bune deoarece sunt foarte ieftine si cu multe reduceri.Sunt de incredere? A mai comandat cineva de pe ele?

3 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

La wish știu ca platesti transportul, chiar dacă scrie ca sunt gratuite produsele. Joom are transport gratuit, și aliexpress la majoritatea produselor.

| raz0000001 a răspuns:

Da.

Doar ca vin din China~, pretul = calitatea, si dueraza in jur de 1 luna + ~ sa ajunga.
Si daca scrie gratis, tot platesti transportul.

Dar da, sunt de incredere.

| RI1208 a răspuns:

Da, sunt de încredere. La wish ai primele 60 de minute de la înregistrare sa comanzi un produs la preț foarte mic, odată cu un alt produs care depășește valoarea de 1 euro. La fiecare produs exista transport și trebuie sa citești cu atenție denumirea produsului, nu te lua după imagini. Joom, în schimb are transport gratuit la orice produs. Și AliExpress are și transport gratuit și taxabil.
Toate 3 site. urile sunt de încredere, doar ca ajung produsele foarte târziu, dar asta din vina serviciilor postale din România. Am primit produse și după mai mult de 2 luni, dar de regula dacă nu vin în perioada indicată faci sesizare și primești banii înapoi. Eu una sunt mulțumită de serviciile lor, însă calitatea produselor este în raport cu prețul acestora.