|

Hei! Voi v-ati comandat ceva de pe elefant? Eu am comandat o carte in 23 aprilie si au spus ca vine intre 9mai si 17 mai dar nu a mai venit.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E posibil să întârzie, probabil și din cauză că a existat o perioadă in care nu s-a lucrat deloc (pe durata stării de urgență).
Ei spun așa.
"Comenzile sunt onorate in ordinea intrarii, in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui produs este verificata si actualizata zilnic, exista totusi posibilitatea comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc.
În situatii speciale, pot aparea intarzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor."

Dacă ești sigură că ai completat corect formularul de comanda (nume/ adresa domiciliu si nr de telefon), sună-i la contact: 031. 9301 (de luni pana vineri, intre 09-20) și întreabă-i când poți intra în posesia cărții dorite.
http://www.elefant.ro/helpdesk/contact-us
sau scrie-le pe messenger,
https://www.facebook.com/elefant.ro

3 răspunsuri:
| a răspuns:

în pandemie n-am comandat dar am comandat înainte de destule ori și niciodată n-am pățit să nu-mi vină, deci ori e de la curier (am pățit să nu mă contacteze deloc și pur ș isimplu să-mi trimită coletu înapoi) ori întârzie din cauza nr. mare de clienți sau cine știe c ealte motive

| a răspuns:

Mesajul era ramas de dinainte de pandemie, acum este nevoei de timp dublu, sa ajunga cartea la tine.

| a răspuns:

Ai prins tu un moment... delicat. De obicei, sunt paroliști