|

Hello there!

Care-i treba cu diferenta de preturi dintre eMAG si altex la telefoane?

Un Samsung galaxy s7 pe altex e 1800 ron si pe eMAG e 2.000 ron, stiu ca sunt doar 2 milioane dar exista o diferenta...in schimb nu vad nicio diferenta intre produsele Apple toate fiind la fel.

Ati cumparat de pe altex gadget-uri? Aveti incredere?Alta dilema de ce pe eMAG un iphone 6s plus 64gb rose gold e 2700 ron si acelasi telefon dar pe space gray sa zicem e 3700 ron? Care-i faza?

Eu sunt Apple boy cum s-ar zice si as dori sa-mi schimb iphone 5s-ul, inca merge bine doar ca vreau un model mai mare, pentru ca am mana mare si pentru ca vreau baterie mai mare...ce-mi recomandati sa fac?

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe site ul eMAG sunt si produse vandute de alte firme, de exemplu ssd meu costa 950 ron de luni pana vineri, sambata si duminica costa 850 ron cand era vandut de eMAG, lucruri care sunt vandute de eMAG nu sunt mai scumpe ca pe altex, eu am cumparat de la altex de anii de zile, nu am avut probleme cu ei niciodata dar nici cu eMAG nu am avut probleme. personal recomand eMAG pentru ca poti returna orice produs in 30 de zile chiar daca nu e defect in scimb la altex aia comenteaza sau til baga in service, poate ca are mai multa memorie, nu stiu, e ciudat, cumpara de unde e mai ieftin

1 răspuns: