Depinde, poți găsi lucruri ok și cârpe. cel mai bine te uiți la recenzii și selectezi recenziile cu poze reale ca să vezi exact despre ce fel de material e vorba, cum arata culoarea și cum se așază. pozele alea sunt făcute profesional, cu lumini, pe un corp de model, normal ca nu are cum să arate 100% ca în realitate. Ca și mărimi, eu in 90% din cazuri nu m-am înșelat și mi-am luat mărimea pe care o port de obicei
Marimile nu sunt Ok, ca sunt facute de chinezi dupa marimile lor.
Iar calitatea produselor chinezesti este cea mai proasta, mult mai proasta si decat ale turcilor.
Dar pentru putinii bani pe care-i dai pe produsele lor, o poti imbraca 1-2 ori, ca mai mult nu vei apuca.
Nu sunt de cea mai bună calitate la banii respectivi, dar depinde de la produs la produs. Unele sunt chiar bune, trebuie să vezi ce recenzii are produsul, dacă are și poze cu atât mai bine
Pozele de prezentare e bine să fie cât mai multe ca să vezi materialul.Eu mă uit și dacă a luat cineva un produs pe care l-aș vrea și i-a făcut recenzie pe social media sau l-am văzut pe undeva și mi s-a părut de calitate. Per total, merită pentru banii ăia, mai ales că eu comand chestii mai fancy, diferite, pe care nu prea le găsești în altă parte.
Sunt foarte ok la fel ca la angro sau la magazine dar cand coman zi citeste si opiniile si pozele celor ce au cumparat.
Unele sunt ok, altele nu. Trebuie să te uiți atentă la pozele lăsate ca feedback si la pozele de prezentare. De multe ori poți să-ți dai seama dacă un produs este cu adevărat bun dacă recenziile confirmă asta. Complicat dacă nu o sa ți placa, este cu returul, dar să sperăm că nu va fi cazul.
anonim_4396 întreabă: