| Daria8100966 a întrebat:

Hey TPU. Mi-am dat comanda de pe shein acum 2 zile. M-am uitat azi dimineață și zicea ca starea coletului era :shipped. Acum când am venit de la școală zice ca trebuie sa fie livrat în timp ce de obicei trebuia sa scrie în transit. Nu-mi merge express one sa vad unde este si chestii de genu, asa ca am întrat pe fan curier unde zicea ca trebuie sa fie livrat și după iar am întrat pe express unde mi-a zis ca este în Ungaria. Ce fac? NU STIU CE SA FAC, îmi este frica sa nu îmi vina doar 2 produse deoarece am dat comanda de 20 de produse de 350 de lei. (P.S: trebuia sa vina de obicei în 2 săptămâni)

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Daca te panichezi nu-i ca si cum produsele se vor teleporta in mod magic in coletul care deja trebuie sa vina, in caz ca nu sunt toate.Asa e cand comanzi din China, dureaza ceva, plus ca nu orice video in care arata influencerii cum au comandat de 500 de lei e real, majoritatea fac doar reclama.

| Hyperion7 a răspuns:

O sa vina ele, stai liniștită.
Posibil sa fie vreo problema in transportul coletului

| Bvvla a răspuns:

Iti vine cam intr-o saptamana, si mie mi-a facut asa.

| Issa0909 a răspuns:

Eu personal nu stiu sa te lamuresc in legatura cu problema, dar tot ce pot sa spun e ca si eu si prietenele mele mereu dam comanda de pe shein de o gramada de produse in valoare de peste 300 lei si mereu ne vin toate, am inteles ca Shein niciodata nu face de astea sa nu iti aduca toate produsele. Uneori nu vine toata comanda (vine o parte odata si cealalta parte la 2-4 zile distanta) din cauza ca unele produse nu sunt din China.mie mi s-a intamplat ca o parte sa-mi vina din Ungaria (si a venit si mai repede, cam la o sapt dupa ce am dat comanda) si cealalta parte sa vina in a doua saptamana ca acele produse veneau din China de acolo de la ei. Eu zic sa nu stai cu frica ca se rezolva