|

Huawei P30 Lite sau Samsung A50. Dati-mi va rog argumente si diferente. Chiar imi e imposibil sa aleg. Pentru pret, cu 100 de lei mai putin, da, A50, dar nu asta este problema, ci calitatea camerei, durabilitatea bateriei, etc...

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt destul de similare, cauta si tu pe Youtube clipuri in care sunt comparate ambele, sigur gasesti...
Am vazut ambele telefoane la niste prieteni, nu pot sa spun ca imi plac ca design, dar totusi Samsung parca arata mai bine,
Gama A de la Samsung e a doua cea mai buna, prima fiind galaxy, in schimb la Huawei cred ca mai sunt altele peste lite...
Spatele la Samsung e din plastic, ceea ce cred ca e un avantaj, am vazut multe telefoane care au sticla sparta pe spate, ecranul e super amoled.
Nici unul nu are 3 camere pe spate, a treia e un senzor.
Samsung are si o baterie mult mai mare.
Dar eu zic ca la 1400 de lei gasesti un S9 impecabil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sunt fan Huawei din urmatoarele motive:
- sunt stabile si nu ingheata cand ti-e lumea mai draga
- sunt rezistent la lovituri (e adevarat ca mi-am luat si carcasa).
- support tehnic bun si service rapid cand ai toate actele
- memorie interna destul pentru aplicatii
- viteza e procesare multumitoare

Samsung A50 nu am avut dar am avut mai multe telefoane de acest fel. Am avut neplacerea sa raman fara semnal in locuri destul de ok, touch-ul a inceput sa mearga foarte prost in momentul in care am facut update. downgrade a fost destul de greu de facut.
Service - au cerut toate actele si pana la urma au spus ca pot face doar upgrade dar trebuie sa platesc pentru noua versiune de telefon. Nu mi-a placut asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cuvant):

Tin sa te contrazic. Cunosc pe cineva care isi blesteama zilele cu un Huawei P20 lite parca.

Eu pe de alta parte am un S6 de vreo 4 ani si inca se comporta decent. Nu i-am mai dat reset complet de 1 an cred si nici macar un restart.

Cat despre Service... l-am dus la Samsung sa-mi schimbe bateria, si in 30 de minute a fost gata. Ba mi-au dat si un incarcator nou ca rupsesem eu cablul de la ala vechi ( foarte dragut din partea lor, desi asta nu intra in garantie ).

Oricum strict dintre cele 2 ar trebui sa mearga pe Huawei, daca are incredere ( eu unul sunt sceptic, dupa ce am auzit de razboiul cu sistemul de operare si bla bla ).

P30 Lite > A50 la specificatii, in viata de zi cu zi nu am habar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ineys):

Ma bucur ca ai avut o experienta foarte buna cu Samsung.
Stiu si eu de rasboiul cu sistemul de operare dar in acelasi timp Samsung si Apple spioneaza la fel. De ceva timp Google a recunoscut cu asculta si stocheaza totul prin produsele lor
Eu nu sunt sceptic in legatura cu razboiul care s-a dat in media deoarece stiu ca Samsung si Apple sunt in spatele acestei scurgeri e informatii deoarece au avut pierdut extrem de mari in ultimii ani deoarece Huawei si-au dezvoltat tehnologia.
Am in momentul acesta si P20 lite si P30 pentru munca. La ultimul update primele 2-3 zile a fost mai ciudat deoarece s-a schimbat grafica total si modul de stergere a aplicatilor. Dupa ce m-am jucat putin totul a devenit normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cuvant):

Nu e vorba de asta. E vorba ca Huawei avea probleme cu aplicatii precum Facebook because China, you know?
https://thenextweb.com/facebook/2019/06/07/facebook-bans-huawei-instagram-whatsapp-install/

Stiu ca problema s-a rezolvat, dar eu unu privesc altfel Huawei acum. Si eu ma socoteam intre un P30 PRO si un S10+, acum sunt sigur pe S10+.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ineys):

E o optiune personala. Stiu despre articol dar chiar cred ca sunt multe care nici noi nu le stim despre aceste lucruri pana nu sunt scurgeri de informatii iar altii vor sa castige popularitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează