|

Ieri am plasat o comandă pe site originals, apoi am fost sunat de reprezentant originals să confirm comanda și mi-a zis ca azi va pleca comanda "prin curier GLS". Însă astazi primesc email de la ei cum comanda nr. X a fost predată curierului dar este curier Sameday. Pe site originals, în secțiunea urmărire comandă, când dau click mă redirecționează către site DPD unde îmi apare număr AWB nevalid. Probabil originals a colaborat cândva cu ei și uitat să modifice pe site. Odată GLS, apoi DPD pe site, acum Sameday.Apoi am intrat pe site Sameday și verificat acolo AWB. Apare AWB valid și este colet în tranzit. Din județul Iași până la Brașov coletul ajunge la noapte, apoi mâine ar trebui să îmi fie livrat coletul. Însă mi-am amintit că mâine e sâmbătă și toate firmele de curierat lucrează cu program scurt. straight face cam până la ce oră livrează sameday sâmbăta? Niciodată nu mi-a fost livrat colet în zile de Sâmbătă.Și nu înțeleg de ce la comanda mea de aproape 400 lei, dar totuși să plătesc și transport în ciuda faptului că pe site originals scrie că transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 RON cu condiția să tastezi un cod promoțional. L-am tastat, în secțiunea comanda la cost transport era trecut 0 lei, însă totalul dacă îl calculam îmi ieșea plus 20 lei cât costă curierul. Acum pe factura electronică îmi apare trecut și costul transportului. Nu mi-e de ăștia 20 lei. Dar oare sunt serioși ăștia de la originals? Sunt la prima experiență cu ei și mai am o postare în care întrebam despre serviciile lor, dar nu s-a grăbit nimeni să răspundă.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Suna si explica-le situatia. Daca dupa ce ai plasat comanda transportul era 0 lei, atat trebuie sa ramana.
Cat despre curier, eu am avut doar evenimente placute cu Sameday, adica chiar am prins doar curieri de treaba, mai mult ca sigur te vei intelege pentru o ora de livrare, in weekend, in general prefera orele diminetii 08:00 - 10:00.

Seriosi ar trebui sa fie, preturile de site-ul lor mi se par exagerate. Cred ca ieseai mai bine cu Fashion Days sau eMAG, doar zic.

| a răspuns (pentru MagicOne0057):

Am comparat și prețurile pentru că prima dată eu am găsit produsele pe eMAG, dar livrate de originals. Apoi știind cum am pățit în alte ocazii când pe eMAG era mai scump, iar pe propriul magazin online al firmei respective era mai iefin... Am cautat produsele direct pe originals și numai la un singur produs am găsit diferență de preț. Spre ex. la o șapcă Nike pe eMAG 109 lei, pe originals 99 lei. Iar pe eMAG când am încercat să aplic acel cod de reducere transport nu a funcționat. Și am zis să iau direct de pe site originals ca asa nu mai plătesc transportul. Dar tot am plătit transport. Nu mi-e de ăia 20 lei, iar produsele căutate nu găsești oriunde decât pe site din străinătate și eu nu comand de la străini. Mi-am luat în urmă cu trei ani de pe eMAG un rucsac Nike super fain și de calitate pe care încă îl am și Doamne, cât am mai stat pe internet să cumpăr altul același model. L-am găsit numai pe originals, însă altă culoare dar un stoc de numai două produse. Nu mai contează cât plătesc transportul, contează să îmi vină rucsacul ăla pe care îl caut de un an și jumătate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Wizard99):

De acord cu tine, dar aia 20 de lei pe care o sa-i ia, "fure", mai bine spus, nu-i un lucru prea bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sugerez sa-i contactezi sa rezolvi problema, asta te desparte pe tine de o tara corupta si o democratie corecta. E dreptul tau sa stii ce s-a-ntamplat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează