|

Imi explicati, va rog, mai clar care e faza cu cardul de reducere de la Sensiblu? am incercat sa citesc la ei pe site dar nu zic nimic clar si concret, parca-i facut sa inteleaga ei, nu clientii. Care-i faza cu punctele, cum se aplica reducerea, si asa mai departe? Cand cumpar ceva si prezint cardul mi se ofera si reducere si puncte sau reducerea inseamna de fapt scaderea din totalul meu de puncte?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Posibil ai obtinut-o pentru ca ai un card foarte bun (VIP) si a venit la pachet cu el, fie ti-au folosit punctele fara sa te intrebe.

Din cate inteleg cu cardul respectiv ai reduceri speciale la anumite produse, iar reducerile astea nu au legatura cu punctele obtinute, ci doar le primesti pentru ca ai prezentat cardul.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai citit/gasit in sectiunea card > regulament? trebuie sa scrie acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Lucian4):

Da, chiar aia am zis. Ca am citit dar n-am priceput exact si poate cineva care a inteles procedura din experienta sau lectura sa zica mai pe scurt si clar, ca acolo atat o invart pe toate partile de ai impresia ca ai inteles si apoi iti da un alt rand si mai rau te incurca. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. poate e doar o fidelizarea intrei ei farmacistii laughing) who knows
2. reducerea se aplica atunci cand ai puncte pe card sau reducerea directa (discount10 % parca) la anumite tipuri de card
3. cand cumperi ceva, e alegerea ta ori dai cardul sa-ti puna punctele pe el ori reducere direca la acel produs(discount)
ps: ''reducerea'' este discountul din pret nu inseamna scaderea din totalul de puncte de pe card, cum spui
nu confunda reducerea de pret cu reducerea de puncte de pe card

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din ce observ eu, ai doua beneficii:

1. Acumularea de puncte, pe care cel mai probabil le strangi cumparand diverse chestii de la ei si pe care mai tarziu le poti folosi pentru reduceri. Tu alegi cand le folosesti.

2. Obtinerea unor reduceri speciale, in functie de cardul pe care il ai. Banuiesc ca VIP are reducerile cele mai bune.

Daca ai mai multe intrebari (gen, cate puncte obtin daca platesc 100 de ron) poti oricand sa mergi la ei si sa ii intrebi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru OoBunnyoO):

Si reducerea? Am patit sa-mi faca o ditamai reducere la unele produse fara sa ma intrebe daca vreau sa folosesc puncte sau ceva, plus ca nu cred ca prea aveam atunci fiind cu cardul la inceput.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu, e doar o parere facuta din experienta mea cu alte carduri de genul... Daca ai card beneficiezi de o anumita reducere, dar si de puncte din moment ce cumperi un produs de la ei. Punctele le consumi tu cand vrei... poate apar anumite oferte la produse pe care le poti achiziționa cu punctele si cu o eventuala diferenta de bani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează