|

In cazul in care comand de pe aliexpress produse care nu depasesc 10 euro, dar suma comandei depaseste 10 euro, ma vor taxa?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

La cine te referi, cand spui ca te taxeaza?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te taxeaza atat timp cat comenzile is separat, deci tu comanzi ceva de 10 euro, apoi comanzi iar de la altcineva tot de 10 euro si asa mai departe normal ca nu te taxeaza.Nu se cumuleaza comenzile.tu cumperi de la alt vanznator, e alta comanda, sau chiar daca e tot de la ala tot e alta comanda. Teai referit daca te taxeaza la vama. Uite o chestie buna.Comanzi de fiecare data de 10 euro si nu platesti nimic.Problema este daca iti convine, produsu si trimisu trebuie sa fie de 10 euro impreuna deci toata comanda ta cu tot cu transport.
Daca produsu costa 5 euro si tu dai 10, deci 5 euro is pentru transport, dar nu ti se ia vama. Daca comanzi asa mai multe comenzi jumate din suma se va duce pe transport, fara sa platesti vama, dar probabil tot acolo te va duce, stai tu linistit ca daca mergea asa, sa iasa bine faceau multi asta comandau sute de produse dar fiecare comanda de cate 10 euro, dar banui ca nu merita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Peste 50€ te taxeaza statul Roman! Mai exact vama!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna folosesc demult aliexpres. cand comanzi ceva de ex in suma de 5 euro si mai jos de ex taxa pentru livrearea comenzii e de 3 euro suma se aduna si o platesti la moment totul. si atit mai mult nu achiti nimic si nicaeri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează