| Anonim15032 a întrebat:

Joi am facut o comanda la o husa pentru telefon care imi va fi livrata prin Fan Courier. Vineri am primit un e-mail de la Fan prin care imi spuneau ca imi pot urmari comanda printr-un cod AWB. Am introdus codul si ieri si astazi, dar nu imi arata nimic. Mentionez ca n-am fost contactata telefonic. Va veni comanda astazi sau luni? Pentru ca am auzit ca au mai existat cazuri in care nu au sunat si a venit curierul pur si simplu.

3 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

De obicei, primesti un sms in ziua in care iti vine coletul si in acel sms ai numarul de la curier si intervalul orar in care o sa iti fie livrat si mereu te suna inainte sa vina la tine (cel putin asa mi s-a intamplat mie).
Mai sunt unele cazuri in care comanda intarzie sau nu a venit atunci cand am asteptat (dupa 2 zile, de obicei vine).
Suni la fan curier, cauti numarul de la localitatea de unde esti (depozitul lor) si le ceri detalii despre comanda ta si cand o sa iti fie livrata, easy.

| DaniTDCI a răspuns:

Poate l-ai introdus gresit, daca l-ai introdus corect si nu functioneaza atunci suna la fan courier si zi-le codul tau awb, doar daca suni rezolvi, funda?

| WLMA a răspuns:

Salut! Acel AWB nu are cum să nu arate nimic, fi sigură că ai introdus datele corect sau "Cauta după referință client". Noi nu putem să îți spunem când va ajunge comanda. Ca să afli mai multe detalii sună la depozitul Fan Courier de la tine din oraș.