| ely_1871 a întrebat:

Magazinele astea de 39 care au produse de la 20 lei in suslaughingau invadat si orasul vostru? mie mi se pare o prostie...sunt bune pe o parte pentru ca pot fi accesibile orcarui buzunar... voi ce parere aveti?hee hee

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Piata libera implica si astfel de magazine, cat timp nu dau faliment.Cumparatorul trebuie sa-si asume si riscuri si sa se autoeduce. Mira

16 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Ca sunt bani aruncati degeaba...sunt lucruri ieftine care nu merita sa le cumparam

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Produsele din aceste magazine sunt o mare teapa, nu merita sa dai bani pe asa ceva.

| alexam a răspuns:

laughing au invandat orasul meu natal in anul 2000! orasul din care esti sigur nu e sat? laughing Pararea mea sincera e ca unele produse merita banii, chiar si 20 de lei, dar majoritatea sunt chinezarii de 2 BANI ( adica sigur nu merita sa platesti in moneda LEU! )

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Ai mare dreptate laughingeu am cumparat un birou nu pentru ca era magazin de 39 dat findca mi-a placut biroul dar pretul era de 2 mil(lei vechi)laughing eu n-am nici o treaba pentru ca sunt magazine normale nu cum spun ei ca preturi doar de 39laughing

| ka2 a răspuns:

Nu este o inventie cretina, asa cum a zis cineva mai sus, din contra, este un lucru inteligent, pentru ca f multe obiecte sunt sub 39 lei, iar tu le cumperi. Acum, la mine in zona, a aparut magazin de 6 lei, ala cu japonezii, daca ii stiti. Si am luat o surubelnita (interesanta dealtfel) cu 6 lei si in hipermarket (in acelasi loc) era 2, 5 lei laughingrolling on the floor

| ellene a răspuns:

Da beautykills ai dreptate. In Anglia tot sa cumperi cu o lira...in schimb la noi magazinele astea au produse ce lasa de dorit dpdv calitativ

| Kyky a răspuns:

Mie nu-mi prea plac. Bine, ai dreptate, sunt accesibile oricarui buzunar, dar. daca stai sa te gandesti si analizezi mai bine marfa lor, vei observa calitatea slaba si nu prea merita.
E plin si in Cluj cu astfel de magazine. Se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie. Se inchide un astfel de magazin si in locul sau se deschid alte 3. Aiurea, dupa parerea mea. happy

| Helvete a răspuns:

Acum cativa ani, cand aparusera la mine in oras, toata lumea era innebunita, era aglomeratie non-stop in ele. Am cumparat si eu cateva lucruri de acolo cand au aparut, dar m-am convins, de fiecare data cand am luat ceva, ca sunt de proasta calitate. Tot ce am cumparat de acolo s-ar rupt sau deteriorat foarte repede. Si nu toate produsele costa 38...

| dyanna a răspuns:

Mie mi se par cele mai cretine inventii. pentru ca te fraieresc sa cumperi ceva care chipurile ar fi mai iefitn (eu am vazut produse de calitate superioara si la un pret mai bun in alte magazine) dar sunt de proasta calitate. in Campina gasesti cate un "38" la fiecare colt de strada. mi se pare o prostie. pe geamul magazinului scrie: "orice produs 3, 8 de lei" si cand vrei sa cumperi ceva te trezesti ca ai de platit 30-40 de lei...si produsele te tin maxin doua saptamani... dupa care, nu mai ai bani, si esti nevoit sa cumperi din nou de la acel magazin...si tot asa...magazinele astea sunt un fel de politicieni...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum ati inteles si voi, ca daca vinzatorul isi lauda marfa, nu trebuie sa te uiti in gura lui. El mereu va spune ca e ieftin si bun, doar vrea sa vinda, din asta traieste rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti lucruri bune citeodata chiar gasite in marile magazine fiind catalogate de acestea ca fiind drept de firma si cind colo te trezesti ca iei un lucru care se vrea printre putinele la pretul ala si cind colo vezi ca-l poarta si nenea pensionarul care l-a cumparat din magazin la 39

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spui doar prosti nu te gandesti ce spui pentru ca nu toata lumea are atatia bani sasi ia haine de firma inca ceva te rog sa mai cresti ca sa poti sa-ti dai ca parerea pentru ca inca nu sti ce inseamna viata! ca nu te intreti singura
asa ca ciocu mik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa va spun in cunostinta de cauza ca in unele mag. 3, 8 lei gasesti aceleasi lucruri care in celelalte mag. au pretul de 2, 3 ori mai mare, calitatea scade din cauza cumparatorului care tot timpul doreste sa cumpere f ieftin, daca se poate chiar si un apartament la 3, 8 lei. si cei care a-ti comentat in fata mea, ati scris ca nu toate prod. sunt la 3. 8 lei. Pai fratilor poti vinde un cojoc sau o pilota la 3, 8 lei?, dar va asigur ca acelasi articol la un mag. normal are cel putin pret dublu, si va mai pot spune un secret. Multi comercianti cumpara produse de la aceste mag. si le vand in mag. lor elegante la pret dublu, iar gutani cumpara ca sunt alta calitate. va salut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce sa mai astia fitzosii asa cred da na ce sa zica ca se imbraca de la secondhand?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca sunt accesibile orcarui buzunar pentru.ca se stie ca suntem pe tim de criza

| beautykillls a răspuns:

Nu stiu cum sunt magazinele astea in romania, dar in marea britanie sunt de astea poundland. orice la o lira. si este foarte foarte convenabil.majoritatea sunt lucruri care in alte magazine le gasesti mult mai scump si sunt multe produse de care poti cumpara mai multe pentru o lira. mie astea de aici mi se par super, si sunt si foarte mari, ca un supermarket. si variatie destula.mancare, bauturi, accessorii, dulciuri, de toate.