|

Mi-am luat teapa? au si numar de suport.Am comandat un mouse si un mousepad de la altshop.ro. Am platit prin paypal produsele + transportul. Mi-au trimis prin email asta cerandumi poza cu buletin sau pasaport.

Buna ziua,

Va multumim pentru comanda efectuata in magazinul altshop. Din motive de siguranta si conform termenilor, pentru procesarea platilor de catre un procesator extern, PayPal, va rugam sa ne atasati o fotografie sau fotocopie clara a cartii de identitate sau a pasaportului pe adresa de email plati@altshop.ro.

Toate aceste informatii se cer o singura data pentru verificarea autenticitatii platii si vor fi criptate si atasate contului de client. Dupa validarea acestor date, comanda va fi expediata catre Dumneavoastra.

Furnizand aceste date, va afirmati in mod expres consimtamantul ca altshop sa proceseze si sa valideze toate aceste informatii cu procesatorul de plati extern. Daca nu doriti sa trimiteti aceste informatii va rugam sa ne contactati in scris pentru a putea anula comanda si rambursa plata.Pentru alte detalii sau nelamuriri, va stam la dispozitie.Va multumim,

altshop

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu era mai simplu sa te duci la ei la sediu si sa-l cumperi din magazin?
Sunt convinsa ca, un bilet de autobuz ar fi costat mult mai putin decat plata transportului la produsele comandate.

Nici mie nu mi se pare nromal ca vanzatorul sa-ti ceara autentificare, atata vreme cat Paypalul este cea mai mare si mai serioasa plaforma de plati online si ei te-au verificat. Banii deja au ajuns in contul lor, odata ce paypalul a confirmat ca a facut plata, deci, de ce ar vrea date persoanle?
Scrie-le si spune-le ca ai fost verfiicat de paypal si daca nu-ti itrimit marfa in termen de 1 saptamana, deschizi caz de investigatie la paypal si le dai feedback negativ.
Te asigur ca nu le va place asta si iti vor trimite marfa ori returna banii in contul de paypal.

Fac plati si incasari prin paypal de peste 10 ani, dar nici un furnizor nu mi-a cerut vreodata datele personale, de aceea nu mi se pare ca este ceva normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

S-a rezolvat, totul era legit, am primit sms ca a fost trimisa comanda si o pot vedea pe fan courier

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Niciun magazin nu iti cere buletin pentru comanda!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca ai mai pus o intrebare similara mai devreme. Sunt o sumedenie de siteuri romanesti de la care puteai sa cumperi si aveai si drept de retur...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FanCorsa):

Problema e ca e românesc, are sediu in Galați.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează