Poti sa ii iei un colier cu un pandantiv dragut ceva semnificativ, un inelus dragut, o bratara, o pereche de cercei - toate de argint deoarece asta se poarta si e mult mai superb!
Sau poti sa ii iei -ceva de plus
-un ornament ceva
-o bluzita sau ceva ce isi doreste ( din categoria hainelor)
-o trusa de machiaj(asta in cazul in care se machiaza)
-un animalut ( daca isi doresti si daca ii plac)cum ar fi un papagal, hamster, catelus.
-un parfum
-un ornament din flori
-daca iubeste florile poti sa ii iei un buchet cu florile ei preferate
CAM ATAT IMI TRECE ACUM PRIN CAP! BAFTA!
un an nou cat mai placut si tie si familiei tale!
Funda?
Am eu multe produse avon care se preteaza foarte bine pe un cadou: parfum, fard, portofel, ceas ( cu cristale swarowski). la preturi convenabile.
daca te intereseaza suna-ma 0732440744
mihaela coordonator avon
Ai putea sa ii faci un cadou din inima, nu neaparat ceva cumparat. Ceva ca stii ca ii place foarte mult, sau poti sa-i faci tu ceva frumos, nu stiu, gen, o felicitare(descarci o poza cu voi doua si scrii cateva randuri care o s-o impresioneze).
in cazul in care vrei sa-i cumperi ceva poti sa te gandesti la ceva ce are nevoie[asta stii doar tu].
Mult succes in gasirea cadoului potrivit!
Sper sa-i placa ce i-ai ales!
Un an nou fericit!
Poti sa ii iei o trusa de farduri, rujuri, sau un parfum. Daca nu incearca o esarfa, sau un fular, ori o palarie. Ia-i si o floare!
Pai depinde ce ii place mamei tale ai putea sa ii iei:un parum bun sau un lantisor sau inel saubratar ai mai putea sa ii iei si o flore care ii place ei mai mult etc.succes
aandreutsaa întreabă: