Eu as alege ochelari. Daca deja ai o pereche, dar nu iti place si eviti sa ii porti, cred ca cel mai bine ar fi sa iti iei unii care sa iti placa. Poti sa cumperi rama si sa puna lentilele de la cei vechi si asa, poate reusesti sa te incadrezi in banii pe care deja ii ai.
Pai eu papagal nu vreau, ochelarii nu, piercing in limba in niciun caz, nu stiu ce mi-as lua, probabil niste haine... nu stiu.
bishop
Eu as zice ochelarii daca ai neaparat nevoie de ei, daca mai pot astepta papagalul, iar piercingul mie mi-se pare cel mai nefolositor... Succes
Depinde cata nevoie ai de ochelari... daca nu mare, eu zic sa alegi papagalul.in privinta piercingului...cred ca ai face o mare greseala.parerea mea.ar trebui sa te mai gandesti ca daca faci nu mai poti da inapoi.
Daca zici ca ai deja o pereche de ochelari de vedere, nu vad rostul unei alte perechi. In cazul in care nu vezi bine nici cu aceea, ia`ti altii. totusi sanatatea e mai buna decat toate.
Daca iti doresti foarte mult un papagal, iti plac animalele si vei avea grija de el. cumparati un mic papagal. Dar sa ai grija de el.
Piercing? Nu stiu ce sa zic. mai bine papagal.
Pai eu as alege ochelari! Pentru ca ai mai multa nevoie de ei decat de un papagal sau... stii tu ce care nu imi plac de loc!
Te sfatuiesc sa iti iei un papagal, dar ar fi mai bine 2.
:* mascul si femela. un perus costa in jur de 40 lei, + colivie.+mancare. ajungi la un mil
:*
daca zici ca ai ochelari.
iar piercing. daca tu vrei neaparat.
Suucces:*
Salut. Eu as alege papagalul bineinteles.Eu am o pereche de Perusi. Sunt foarte draguti si nu consuma multa hrana. O punga de jumatate de kg ajunge in jur de doua saptamani la doi papagali.
Daca ai nevoie de ochelari cumparai dar daca nu vrei tu ia-ti un papagal in cazul daca iti plac animalele
Eu m-as gandii sa imi iau altceva decat ce ai zis tu poate m-as duce la un spectacol!
As alege ochelarii. piercingul in limba nu prea ma atrage..., papagalii numai cand te gandesti cata galagie fac dimineata... ochelarii sunt cei mai ok din pct meu de vedere
Te cred ca ai vrea sa-ti iei ceva ce-ti place...depinde de prioritati. daca nu ai neaparat nevoie de ochelari, poti sa iei papagalul si pentru ochelari strangi bani si ii cumperi mai tarziu. dar daca ai nevoie de ochelari permanenti cumpara-i si ia unii frumosi ca sa-i porti cu placere.
Eu zic sa iti ei ochelari si asa poti sa rez tot, o sa iti fie drag sa ii porti ca sunt luati de tine te pup...