|

Peste 5 zile pe 20 august e ziua mea de obicei fac cam 1000-1200 lei dar tot timpul nu stiu ce sa fac cu ei iar pana ma gandesc eu vine mama si ii ia sa plateasca banca dandu-mi inapoi in asa zise rate nu ma plang de asta deoarece ea si tata au organizat asta deci merita din plin bani dar nu ma pot hotari ce sa cumpar ba vreau o chitara maine vreau un volan de gaming poimaine vreau un laptop dupa un telefon si tot asa in ultimele zile doar pe eMAG am stat daca vreti va zic toate reducerile in data de 10 - 15 august si toate preturile la aproape toate produsele de la machiaje la chestii de copii foarte mici Ce sa fac cu banii nu ma pot hotari as vrea sa fie ceva folositor ca un laptop tin sa metionez ca am un calculator de pe care scriu acum si e destul de performant pe de alta parte ma gandesc sa imi iau un ps 4 dupa un volan de gaming Ce sa imi iau de ziua mea mai exact cum sa ma hotarasc sau daca aveti ceva sugestii sunt bine primite dar daca veniti cu adfly profitshare si din astea puteti pleca ca nu faceti bani asa Scuze de categorie dar alta mai buna nu am gasit

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cea mai buna!? Sa-si plateasca mama ta banca, e cea mai mare multumire pe care o poti face, si depinde numai de tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceva de aur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gândește-te la ce ai nevoie rapid...ce ți-ar fi mai „folositor".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ai atâtea pe acasa, mai bine donezi banii la hospice. Sunt acolo copii care și-ar dori sa se bucure de ceea ce ai tu, însă ultima lor speranță este cea de a avea viață normală. La hospice sunt tratați copii și oameni maturi bolnavi de cancer. Toți banii donați sunt investiți în medicamente, fiecare leu e justificat. Sau poți cumpăra jucării noi și le trimiți la hospice. Eu am vrut să donez jucării, dar erau folosite și nu le-au primit spunând ca ei lucrează într-un mediu steril și acceptă numai jucării noi. Văd că te bucuri de toate pe acasă, nu duci lipsă de nimic, atunci de ce să nu faci și alți copii fericiți? Gândește-te la asta. Și mai există o vorbă " Dar din dar se face Rai!".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei poti sa iti iei un ps4. Mie mi-a luat tati de ziua mea si imi place. Asa o sa ai in fiecare an ce sa iti iei pentru ca o sa vrei alte jocuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează