| inna a întrebat:

Qm sa te tratezi daca esti dependent de shopping?

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Criza este cu siguranta un leac!

13 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Copilu' sa nu ti mai dea mamy si taty bani, sa te uiti in jurul tau la copii strazii sa vezi k nu au ce manca si se imbraca cu aceleasi haine si vara si iarna, apoi te uiti la tine. si iti spui k ar trebui s-a cam iei o pauza K NU TI MAI INKAP HAINELE IN DULAP! SOLUTIA LUI MAMY TAU: CUMPARAM UN DULAP MAI MARE chatterbox

| sigmanet a răspuns:

E o boala grea si greu te tratezi de ea. Un mod simplu ar fi sa nu ai banihappy

| Barajag a răspuns:

Sa stai in casa, asa nu vei mai fii ispitit de a face shoppinghappy

| prettyodd a răspuns:

Confessions of a Shopaholic

| Mya a răspuns:

Dar de ce sa te tratezi de ceva care iti place la nebunie?! big grin atata timp cat iti permiti sa cheltui banii pe hainute, nu vad unde e problema!

cami
| cami a răspuns:

Cand pleci la cumparaturi, ia-ti cu tine doar banii de taxi si de-o placinta laughing cu siguranta ca asa vei reusi. happy

| want2bMajestic a răspuns:

Da-ti cardul parintilor... fa-ti ratie la bani...

| sweety_9492 a răspuns:

Hmmmm buna intrebare! si eu is dependenta dar cel mai bine te tratezi uitindute in portofel...cind nu mai sint rezerve... te potolesti

| oooooooo a răspuns:

In primul rand, mergi la medic.trateaza orice.in al doilea rand, daca mai dai din haine in stanga si in dreapta la cei care nu au, ca sa iti ramana loc in dulapuri, de ce sa te tratezi? nu ar mai fi nevoie...
daca nu mai ai bani, e simplu-nu mai poti merge la shopping, dar nu cred ca asta e problema la tine.
de ce te consideri dependenta de shopping?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai asculti manele, apoi incepi sa scrii corect, iar apoi incepi sa iti cumperi haine din alt loc decat din bazar...de ex: piata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...cam grea boala astabatting eyelashes)... Sfatul meu este sa cheltui cu cap...adica sa nu dai banii pe lucruri care pana la urma nu-ti sunt de niciun folos...sau sa incerci sa iti cumperi din ce in ce mai putine lucruri.pentru ca nu te poti opri dintr-o data(Gata, nu-mi mai iau nimic...). In orice caz trebuie sa ai multa vointza, ambitie.Succes! tongue

| beautykillls a răspuns:

Vai draga, ce mare dependenta de shopping se poate avea in romania? bazar? piata? lol! sau esti pitzi cu bani si mergi la mall. oricum nu mi se pare ca moda in romania e atat de vai doamne incat sa fii dependent. in fine big grin daca ai merge in londra sau paris sau milano as intelege s fii dependenta :X atunci sunt si eu laughing. tin sa precisez ca nu locuiesc in romania deci nu le prea am cu hainele, ce si de unde se cumpara, dar din cate stiu nu se compara cu alte tari.

| kalymari a răspuns:

Ai putea scapa daca ramai fara bani...sau investeste in ceva mai util...de ex: i-ati o masina de cusut, materiale si joaca-te cu hainutele...nu neaparat o sa iasa ceva dar asa scapi de,, curentul" noilor cumparaturi...sau dependenta cum spui u... dupa aceea o sa te reabilitezi u...sincer nu stiu cum e sa fii dependenta de cumparaturi...la mine rezista banii in portofel si luni intregi daca nu gasesc ceva care sa-mi placa ffff mult...SUCCES!

Întrebări similare