In dreapta fiecarui raspuns scrie declara raspunsul castigator
si declari ce raspuns crezi tu ca te-a ajutat cel mai mult
sper ca te-am ajutat
Poi funndita se da la raspunsul castigator, il dai tu la cel care tia rasp la intrebarea ta! Sau ti-l da userul la care iai rasp la intrebare! Ai inteles!?!
Cu greu am descifrat ce srie acolo.Sa-nteleg ca nu stii ce e aia "fundita"? Pai, dai fundita raspunsului care-l consideri tu folositor intrebarii adresate de tine. Daca este un raspuns pe masura si te ajuta, ii dai fundita.Sau celui mai inteligent raspuns
In dreapta raspunsurilor, apare ' Alege raspunsul castigator ' sau ceva de genul. Prin acordarea funditei, recunosti raspunsul respectiv ca fiind cel mai bun si care te-a ajutat cel mai mult.
Funtita se da pentru cel mai bun raspuns. Raspunsul care te-a ajutat cel mai mult. Jos sub fiecare raspuns scrie : "Decalara raspunsul castigator". Asta ce funtita... prin asta demonstrezi ca ai fost ajutat cel mai bine de acea persoana.
Sper ca te-am ajutat. SUCCES!
Sa dai fundita inseamna sa alegi raspunsul care ti se pare cel mai bun la intrebarea pe care tu ai postat-o.cand mai multi raspund la o intrebare pusa de tine apare in dreptul fiecarui raspuns o fundita eh si restul vezi tu
Costyzzz întreabă:
qCristianaq întreabă: