|

Salut.

Am comandat ceva de pe aliexpress, iar coletul imi este acum in Timisoara Posta 4. Problema este ca, am doua prenume, iar pe site l-am trecut doar pe primul. Intrebarea mea este urmatoarea:

Pot sa imi ridic coletul asa? Nu risc sa imi spuna ceva? Dara' am dovada comenzii, printata.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ii zici aluia: auziti domnu, dar numele pe colet e altul si pe buletin e altul, cu siguranta o sa iti zica ceva.
Mergi si il ridici simplu, si daca te intreaba, ii zici ca in formular nu avea si middle name, si ai trecut decat surname si name, ca asa a fost la checkout pe site la ei. Si aia e. Doar daca te intreaba.

| a răspuns:

Normal ca poți. Eu unul nu imi pun al doilea prenume niciodată, și nu de puține ori am fost la posta rolling on the floor

| a răspuns:

De obicei coletele de la alliexpress îți vin prin poștă. Chiar crezi că mai stă cineva ca să te încurce, să se încurce pe el și să modifice nu știu ve hârtii pentru atât? Evident că îl poți ridica, eu niciodată nu îmi pun al doilea prenume pe site-urile de unde fac comenzi online și pot să le ridic și așa

| a răspuns:

Cînd mergi după colet trebuie obligatoriu să ai un document de identitate și numărul de telefon care l-ai adăugat la cont plus opțional poate să te întrebe nr. Coletului, în caz cînd nu te găsește în baza lor după document sau nr. de telefon, mergi fără probleme și ridică coletul, succes.