|

Salut, am comandat de pe aliexpress si am cateva intrebari pentru cei ce au mai facut comenzi (si le-au si primit)

Am facut comanda de pe telefon, dupa ce platesti (Eu am platit cu cardul, l-am si verificat si banii erau extrasi din cont) si am ales acele 4 stelute + free shiping in Romania (Am vazut comentarii pozitive + poze deci nu cred ca e "teapa" acele produse pe care le-am comandat)

Produsele au undeva la 25 lei (unu din ele) si celalat 6-7 lei.

Intrebarea este platesc ceva taxe vamale sau mai stiu eu ce?

Dupa cat timp vin produsele? Am inteles ca undeva la o luna, nu?

Si ultima intrebare e urmatoarea :

Am platit produsele si imi aparea ca (Sper eu ca asta insemna) cum ca trebuie verificat de seller daca am dat banii sau ceva de genul pentru a trimite produsele.

Iar acum imi arata ceva de genu (This order will be automatically cancelled if the seller does not ship your order within: 8 days 23 hours 40 mintutes... etc)

Si mai jos am doua variante :

Extend Processing Time si Cancel Order.

Banuiesc ca nu mai trebuie sa fac nimic nu? Doar sa-mi astept comanda sa vina?

Coletul vine prin curier sau trebuie sa-l ridic eu de undeva?

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Când vânzătorul verifica dacă au intrat banii atunci trimite pachetul, asta nu durează mult. durează între 14 și 60 zile sa vina in România, de obicei o luna. Taxe vamale și TVA platesti la colete peste 10 euro. Tu le ai pe ambele de la același vânzător? Dar nici in cazul asta nu ajungi la 10 euro și chiar dacă era peste 10 chinezii știu treaba asta cu vama și sunt obișnuiți sa treacă o valoare mai mică pe colet ca sa nu platesti taxe. Tu îl vei ridica de la posta vamala de la tine din județ, primesti aviz acasă când trebuie sa te duci sa îl iei. Au fost cazuri in care coletele au venit la posta normala dar nu e o regula, uneori vin uneori nu.

1 răspuns: