|

Salut, am cumparat un Apple watch 3 de la altex, l-am purtat o zi si nu imi place. Se poate face retur daca l-am scos din cutie?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da. Duminca nefiind considerată zi lucrătoare, ești eligibil să returnezi produsul, indiferent de magazin. Ce am scris mai sus e legislație valabilă pe tot teritoriul României. Dacă ai bonul/chitanța care dovedește cumpărarea, sunt obligați să ți-l priea înapoi chiar dacă e desigilat și să-ți returneze banii fără să fi obligat să dai nici o explicație. Poți spune pur și simplu că nu ești mulțumit de el sau că nu îți place. Refuzul de a-ți accepta returnarea, poate fi sesizat la Oficiul pentru protecția consumatorului, cât timp produsul nu e zgâriat, spart, deteriorat sau defect în vreun fel.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă produsul nu prezintă urme de deteriorare, și ai ambalajul original împreună cu toate accesoriile și hârtiile cu care a venit se poate returna în baza prezentării bonului fiscal/chitanței în termen de 48 de ore lucrătoare în cazul în care produsul a fost cumpărat/ridicat dintr-un magazin sau o săptămână în cazul produselor comandate online, fără nici o obligație de a justifica returul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru omegascar):

Si daca azi l am luat la ora 3 si il returnez luni la ora 3 merge? ca duminica la ei nu e zi lucratoare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru omegascar):

Mersi mult frate de raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează