|

Salut,

Am fost ieri intr-un magazin eMAG din Ploiesti pentru a achizitiona un telefon dar din pacate nu mai era pe stoc si am ales sa-l comand la recomandarea baiatului de acolo, el a dat comanda din magazin si a zis ca o sa ajunga azi telefonul.Cam pe la ce ora ar trebui sa vina curierul tinand cont ca stau cam la 20 km de Ploiesti si exista sansa sa fie deteriorat?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de o tona de factori
cel mai important e cat de multe comenzi trebuie sa livreze in zona ta si de unde incepe
de exemplu daca stai intr-un orasel, si pana la tine sunt alte cateva mici, o sa se duca la alea primele pana ajunge la tine

in teorie deja ai primit un sms cu numarul soferului care face livrarea, si ai putea sa ii dai un telefon

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Livrările se fac în intervalul orar 10-17. În mod normal curierul anunță când vine. Trimite un sms cu "expediția cutare va fi livrată azi în intervalul 10-17". In fine, luna trecută GLS mi-a livrat fără a trimite sms. Iar cutia nu are cum sa fie deteriorată. Cutia e băgată într-o pungă, iar acea punga este și ea protejată pe interior cu punga din aceea cu bule de aer. Dacă nu cumva cutia telefonul să fie înfășurat în punga cu bule de aer.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În primul rând, el nu poate ști sigur că telefonul va ajunge azi, depinde de curier. Dacă deja coletul este în drum spre tine vei primi un sms de la firma de curierat în care se va specifica intervalul orar de livrare.
Nu cred că trebuie să-ți faci probleme că va fi deteriorat, fiind în cutia originală este destul de bine protejat împotriva șocurilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Intr un final am primit mesaj de la curier(Sameday) in care am primit codul AWB si nr de telefon, am verificat statusul si e in drum spre mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai probabil ar trebui sa ajunga pana la ora 4-5 (dupa amiaza) șansele ca pachetul sa fie deteriorat sunt foarte mici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, daca la Emag ai dat informatii despre tine(Nume, unde locuiesti, adica strada, localitate, judet, etc) ar trebui sa vina la tine pana seara pe la 6 sau 8, daca a spus ca vine azi. Daca nu i-ai dat informatiile necesare, o sa ajunga telefonul in magazin si tu trebuie sa il iei de acolo. Sper ca te-am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KawasakiZX6R):

Da am facut comanda din magazin adica angajatul lor pentru ca nu mai aveau pe stoc in magazin si am dat numele, adresa si nr de telefon, pana acum am primit un mesaj de la eMAG in care spune ca va veni azi sau maine dar nu am primit nici un mesaj de la curier si nici nu pot sa vad statusul comenzi ca a fost facuta din magazin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează