|

Salut! Am intrat de dimineață pe footshop și am văzut reduceri de peste 60% la niște pantofi Adidas. De la 470 de lei, au fost reduși la 183 de lei. Am plasat imediat comanda și mi-a fost acceptată pe e-mail. După vreo 20 de minute am văzut că prețul a revenit la 470 de lei la pantofi. În confirmarea de pe e-mail îmi arată că va trebui să plătesc 187 de lei când va ajunge coletul la mine. Credeți că va trebui să plătesc 470 de lei sau sunt doar norocos și am prins o reducere de câteva minute?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai factura ti-a facut-o pe suma de 187 lei. Nu are cum sa te puna sa platesti mai mult si chiar daca ar fi asa, nu te obliga nimeni sa accepti coletul. Cand vine curierul daca iti cere o suma mai mare ii spui ca nu mai vrei si gata, nu e vina ta, nici macar nu trebuie sa ii dai vreo explicatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca pe email scrie 187 de lei, atunci 187 ramane. Nu conteaza ce s-a intamplat dupa, mai ales cand vine vorba de comenzile on-line. Pastreaza emailul ca dovada daca mai tarziu ai probleme ( desi sunt slabe sanse ).

Sa ii porti sanatosi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e ceva nu accepti comanda

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează