|

Salut, am nevoie sa iau un cadou de majorat unui prieten si eu si mai multi ne-am gandit, printre altele, sa ii cumparam un briceag. Am inspectat modelele de pe EMAG, dar multe nu au nici macar un review, iar cele care au mentioneaza clar ca erau niste facaturi de doi bani. Stie cineva un magazin online de unde as putea achizitiona un briceag de calitate si de unde sa fiu sigur ca nu sunt tras pe sfoara?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite aici, tot la eMag:
https://:///....../DPCPDYBBM
Este un "briceag elvetian" original, practic si destul de robust, de categorie pret mediu, accesibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca aici: http://www.gerber.com.ro/categorie/cutite/
Sau aici: https://www.kaki.ro/categorii/bricege.php

Nu am cumparat bricege, dar marfa pe care am luat-o de pe kaki.ro (in mare parte echipament pentru vanatoare simpscuit) a fost de cea mai buna calitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.military-shop.ro/Cutite-si-Unelte/Bricege/ Cel mai bun in opinia mea si mai este si http://www.alpinexpe.ro/camping-si-drumetii/bricege-cutite-unelte E chiar oke

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu ersonal il recomand pe asta https://:///......DXHLSFBBM/ nu este nici mare si incomod ca celelalte si este destul de atragator si mai pootrivit pentru un cadou, ce am vazut ca ti s-au prezentat mai jos de alti colegi par a fi cutite de intins unt pe paine, in nici un caz un briceag care poate fi daruit drept cadou. Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, găsești pe eMag destul de bune și 100% originale, desigur, cele bune costă destul de mult.
Pe eMag mi se mare bun ăsta http://bit.ly/BriceageMag sau cele gen Swiss de Inox care sunt mult mai scumpe dar și multifuncționale.
Mai găsești și pe themilitaryshop, aici http://bit.ly/2HjfHMl dar prefer eMag, pentru servicii clienți și asigurarea calității.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează