|

Salut,am o problema destul de mare.PlayStationul meu 4 nu se mai conecteaza la reteaua de wi-fi, astazi m-am decis sa merg in media galaxy pentru garantie.Problema este ca am fost informat ca s-ar putea sa nu-l primeasca deoarece singurele lucruri pe care le-am primit sunt bonul si o garantie in cutia playstationului, credeti ca îl pot înapoia?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred că îl poți „înnapoia", dar la service nu are de ce să nu îl primească. Doar că service-ul NU este în incinta Media Galaxy - vezi unde trebuie să-l duci pentru granție - scrie pe certificatul de garanție unde se face service.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De primit in service cred ca il vor primi.
De facut retur si primit banii inapoi nici nu poate fi vorba la ei.
De la Media Galaxy am luat si eu o mare teapa. Legea prevede ca poti face retur in 15 zile de la data cumpararii. Media Galaxy au prelungit perioada la 30 zile. Cand am fost la ei cu produsul la retur in termenul de 30 zile. Ghici? Au spus ca termenul legal era de 15 zile chestia cu 30 zile era asa pentru reclama. Au motivat ca returul dupa termenul de 15 zile il aproba doar directorul magazinului, daca vrea el. Eu deja facusem scandal si au refuzat pentru ca m-am purtat " urat ".
Succes.
happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da il poti înnapoia!
Iti trebuie doar bonul si garantia din cutie si ti se va inapoia sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează