|

Salut! Ași vrea să știu ce se întâmplă dacă am comandat ceva de pe un site și după am dat un email că vreau să anulez comanda dar am primit răspunsul că nu se poate. Dacă vine curierul și nu accept coletul ce se întâmplă?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Neața, in ziua in care îți va ajunge coletul vei primi un mesaj cum ca vei fi contactată pentru livrarea coletului, in mesaj vei mai avea si numarul de telefon al curierului! Cel mai bine ar fi sa il suni pe om in momentul in care primesti mesajul si sa ii spui ca nu mai doresti coletul! In asa fel nu isi mai pierde nici el vremea si stie cum sa isi faca traseul in continuuare. Daca nu primești mesaj, sau nu vrei sa il suni tu pe el, macar ține telefonul aproape si in momentul in care te suna ii spui ca nu il mai doresti! ( in 9o% din cazuri cand o persoana nu mai doreste coletul, aceeasta nu mai raspunde la telefon, iar asta e cea mai naspa situatie pentru un curier, el fiind obligat sa il scoata in continuuare la livrare!) Deci sună-l sau răspundei si spune-i ca nu il mai doresti, iar el il va trimite inapoi!
Ps : un sfat de la un curier! :-P?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu se întâmplă nimic special, coletul va fi returnat expeditorului si... gata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti refuza linistit coletul de la curier, nu esti obligat sa il accepți. Te suna curierul si ii spui ca refuzi coletul, el n-are nicio treaba, va trimite comanda inapoi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează