|

Salut! Azi am comandat ceva de la my protein cu cardul. Eu am in cont 3000 de euro.Se poate ca acestia sa mi-i ia pe toti? Sau sa se întâmple ceva?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, se poate, daca site-ul lor nu este protejat, odata ce au detaliile tale bancare, se poate intampla, poate nu acum, mai tarziu, daca sunt atacati si li se fure detaliile bancare ale tuturor clientilor lor.
Asta trebuie sa te faca pe tine vigilent si sa urmaresti saptamanal orice tranzactie facuta in acel cont, semnalizand imediat la banca, daca ceva ce apare acoolo, nu este facut de tine.
Eu platesc de 20 de ani cu carduri si nu mi s-a intamplat decat 1 singura data sa mi se ia bani din cont, de 1 firma de taxi, care a retras 2 plati cu aceeasi valoare. Am capatat banii inapoi de la banca, dupa ce am cerut investigarea.

| explică (pentru AnaMaria50):

Daa.Dar cu siguranta site ul my protein este protejat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In principiu site urile prin care poti comanda online nu au niciun acces la datele date de card, acolo au acces doar procesatori de plati autorizati care sunt integrati de catre magazinele online. Daca s ar fi intamplat ce zici tu acolo, fiecare sa isi ia cati bani vrea din conturi iti dai seama ca nu ar mai fi existat comertul online

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează