| DNA01 a întrebat:

Cum pot comanda de pe eBay si AliExpress? Coletul vine prin posta sau cum? Si trebuie sa platesc ramburs sau cu cardul? Nu am mai comandat niciodata de pe site-uri din strainatate si nu stiu, ma poate ajuta cineva?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cumperi ca de pe orice site, doar ca pe cele din afara trebuie sa platesti online, nu exista ramburs.

Daca nu alegi vreo modalitate de transport diferita, gen vreun curier, o sa vina prin posta

| relian a răspuns:

Treb sa iti faci cont,apoi poti cumpara,dar asta este simplu. Dupa ce ai cont vezi tu cum sta treaba,ai acolo toate detaliile,mai ales pe ebay,dupa mine cared ca este cel mai bun website online,cel mai sigur si mai simplu de folosit.
Totu se plateste pe loc,nu-ti da nimeni nimic daca nu platesti atunci,cand vanzatorul primeste mesaj ca ai platit,atunci iti trimite si el pachetu.
Produsul si trimisu le platesti atunci cand cumperi,ori poate sa fie trimisu inclus in pretul produsului, asta nu conteaza, dar ca idee platesti produs si poasta atunci pe loc, cat zice vanzatorul, restul taxe vamale si tva alea ti le percepe statu roman, nu are treaba vanzatoru cu ce face tara in care tu locuiesti.Deci daca cumperi din UE atunci nu o sa te taxeze nimeni peste ce platesti vanzatorului, iar daca cumperi din tarile din afara UE atunci platesti taxe ce spune MissRx aia 20 dolari si ce mai e.Cam asta e asa in mare, restul vezi tu cand faci cont, citeste acolo este simplu, mai ales pe ebay.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Trebuie să plătești cu cardul, iar produsul vine prin poștă. Timpul de sosire e relativ, iar valoarea ar fi indicat să nu depășească 150$.

| MissRx a răspuns:

Coletul iti vine prin posta, plata se face cu cardul, dureaza intre 2 saptamani si 3 luni pana ajunge coletul, la o valoare mai mare de 10$ platesti TVA, iar la o valoare peste 150$ platesti TVA+taxa vamala