|

Salut!Daca vreau sa cumpar un Pc de pe Olx si vanzatorul ofera livrare cu verificare si spune ca pc e nou si da si factura prin mail si e la Promovate, e de incredere? Am vorbit cu el a zis ca le are de la un fond european prost si are 100 si ceva bucati, ca a vandut pana acum... Si ca imi trimite factura prin email +transportul.

Pc costa 1200 lei +transportul 40.Adica Pc e foarte super la pretul ala si nu stiu ce sa zic, e de incredere?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu te risti, platesti cu 200 300 de lei mai mult, il iei din shop, il vezi, il atingi.Pe asta ti-l arata in poze,nici nu stii nimic,poate sa fie nou sau vechi, nu stiu, cat despre cu verificare, iti spune ca a uitat sa puna verificarea, si poc teapa.Eu nu te sfatuiesc sa iei nimic de pe olx, nici ei (in mare parte)nu garanteaza deloc pentru produse.SI asta daca e sa primesti teapa, e litigiu civil, politia te trimite la judecatorie sa il dai tu in judecata = bani pierduti, timp, sansa de castig mica...etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Regula care elimina escrocii din orice tranzactie spune asa "Daca ceva este prea bun sa para real, atunci NU e."
Un prim exemplu: un parfum original care in magazin costa 2000 de lei, il gasesti la escroci cu 200 de lei, atunci care e original si care nu: cam asa sta treaba.
Iar in cazul tau cum a punctat bine cineva, daca tu insumezi componentele si ai cumpara acel PC din magazin cu 400-500-800 de lei mai scump, de ce crezi ca asta ti-ar vinde acel lucru atat de ieftin?
Si aproapo daca avea factura o punea in colet nu ti-o trimitea pe email, deci gandeste smart, e un amart de bisnitar care vrea sa faca bani! Poate sa mearga sa nu acel PC! Poate sa ii lipseasca o componenta fara ca tu sa stii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca are asa de multe, s-ar putea sa fie furate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand o sa va invatati minte sa nu mai cumparati lucruri scumpe de pe olx? Singura exceptie e atunci cand poti sa te vezi cu vanzatorul sa testezi produsul.
Prin curier nu il poti testa ci poti doar sa deschizi cutia si sa arunci o privire. Degeaba iti da factura si iti spune ca e nou. Ar putea sa fie defect si sa iti iei teapa. Nu te risca, olx-ul e raiul teparilor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează