|

Salut! Îmi poate spune cineva dacă a pățit să cumpere produse fake de pe Fashion Days? Mi se pare un pic ciudat faptul că, o jachetă Levi's este redusă de la 599 lei la 199 lei.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, nu sunt fake si la produse de branduri ca Levi s foarte reduse si cu 70% vorbim de colectii mai vechi nu ultimele noutati si sunt doar cateva bucati, dispar repede din stoc.
Am si eu blugi Levi s luati la reducere cu 250 ron si blugi Guess cu 220 ron.
Deocamdata nu ma mai uit pe site de 1 luna ca sunt cam falita si ma enervez ca bag la favorite produse si in cateva zile sunt la reducere si nu am cum sa le cumpar acum laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stiu ca Fashion Days se tine mortis sa aiba distribuitori autorizati, daca vrei sa le faci reclamatie, poti suna la ei direct.
Nu te speria de preturi, de obicei le cumpara destul de ieftin deoarece sunt din campanii trecute, de 1-2 ani vechiute. De aceea pot cumpara bulk si vinde en-detail si pot forma preturile respective. E amuzant ca tu chiar crezi in preturile alea taiate. Sunt de obicei calculate prin contractul cu distribuitorul sau departamentul de vanzari ale brand-ului respectiv. 559 este RRP, ceea ce este recommended retail price, pretul actual de vanzare este 199 pentru ca asta e pretul din care si Fashion Days si distribuitorul sau vanzarile de la firma cu care se coopereaza pot scoate cat de cat profit.
Sper ca a fost destul de clar, stiu ca ei tin mortis de calitatea produselor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează