| Denisa0608 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu niste site-uri cu incaltaminte si haine(replici) mai ieftine din america?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

In america nu se vand replici, cel putin eu nu am vazut asa ceva.Asa sa gasesti ceva mai ieftin cauta outlet-uri, sau scrie si tu pe google website cheap america, ori ceva de genul asta.
Ce stiu eu, cele mai ieftine haine, pantofi le gasesti nu online, le gasesti la mall la firme care vand produsele altora.Iti dau un exemplu-Macys, au si online produse ieftine dar mult mai ieftine vide direct in magazin, iar Macys are toate magazinele in maluri.Eu de exemplu pot sa iau o bluza, un tricou la care pretu original este de 30-40$,il iau cu 15-20, uneori si cu 9 sau 6 dolari laughing
Niciodata sa nu cumperi din America de la magzinul unei firme care produce haine sau ce mai face.Aia nu au preturi mici.In schimb acesti colosi cum este si Macys ti-am spus cumperi tricou Polo cu 6-9 dolari laughing dar asta direct din magazin.Au si online Macys, dar acolo e ceva mai scump.
Deci in America nu umbla nimeni cu replici si cu rahaturi ce e prin RO.Nu ca nu ar vrea oamenii sa umble,pentru ca nu le permite legea asa ceva.
Nu poti sa vinzi tu polo si sa fie fake laughing
Cel mai indicat este sa cunosti pe cineva aici, ala merge la mall, se uita iti arata poze, iar tu alegi, cumpara asa ce chestii vrei tu, apoi cand se strang mai multe ti le trimite cu 2 dolari kg, printr'o firma care tiaduce pachetu tie la usa, fara sa te controleze nimeni, fara sa te duci tu nicaeri.
Dar asta trebuie sa cunosti pe cineva aici, ala sa aiba timp sa mearga, sa iti arate si sa cumpere pentru tine.

| ginaosar a răspuns:

Eu am luat haine de pe
https://dhaine.cabanova.com/

Sunt foarte bune

| UchihaItachi1303 a răspuns:

Sincer, nu vad rostul in a lua "Fake-uri", pentru ca:
1. Acele Fake-uri sunt de o calitate mult mai inferioara fata de produsul original.
2. Gandeste-te ca tu, sa faci un design pentru o haina, si sa o faci publica, si sa devina foarte populara, iar cineva, un nimeni in drum, sa iti ia acel design, si sa il puna pe un tricou/orice alt obiect vestimentar, si sa il vanda mai ieftin, sa aiba si o calitate inferioara fata de produsul pe care l-ai facut tu, si sa mai pierzi clienti din cauza lui. Deci practic, nu prea are rost sa iti cumperi fake-uri, decat sa iti cumperi ceva fake care imita produsul original, aici vorbind doar de haine, mai bine nu iti cumperi deloc. Cel putin parerea mea. Sper ca te-am convins sa nu cumperi fake-uri.