| LetalShot a întrebat:

Am o intrebare cu Emag, daca produsul nu mai este pe stoc, dar eu l-am comandat cand era pe stoc si comanda inca este plasata si nu data spre curier, inseamna ca nu mai am sanse sa primesc produsul?

9 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Ar fi bine sa dai telefon si sa te convingi cu un operator care o sa verfice in interfata lor (unde tu nu ai cum sa ajungi)

se pot intampla lucruri aiurea cu stocul eMag

de ex. am comandat un hdd, dupa 2 zile nici o miscare, dau telefon si "altcineva a plasat aceeasi comanda in acelasi moment cu mine pe ultimul produs de pe stoc, si deci comanda dvs inca nu e plastata, peste 3 zile facem reaprovizionare de stoc"
WOW sa ii tot iubesti, insa mi-a venit hdd-ul intr-o saptamana

sau

comand o memorie "nu avem pe stoc, vine in 11 zile"... aveam nevoie repede, dar, ok... a doua zi verfic site-ul, memoria era pe stoc "disponibila chiar acum in showroom", dau telefon "cineva nu a ridicat comanda la memoria aia care e pe stoc, si ca memoria mea vine in 10 zile"
PE BUNE?!? a doua zi imi venea memoria acasa

| GPA a răspuns:

Dac-ai comandat când era pe stoc, stai liniștit, vei primi comanda. Comanda oricum a fost înregistrată în baza lor de date, pe numele și datele tale (adresa), te vor contacta prin mail referitor la produs.

| Csander a răspuns:

Ar trebui sa te contacteze in caz ca stocul s-a epuizat cand tu ai facut comanda. E posibil ca cineva sa fi plasat comanda in acelasi timp cu tine si stocul nu se actualizase.

| LetalShot explică (pentru Csander):

Am doar intrebat, considerand faptul ca jocul care l-am comandat joia asta mai este numa 1 pe stoc acum (erau multe pe stoc cand l-am comandat eu)
Dar probabil cred ca acest colet este in depozitul curierului si nu este updatata starea livrarii, pentru ca ei de obicei nu updateaza starea livrarilor.

| Csander a răspuns (pentru LetalShot):

E posibil sa nu fi facut update nici la livrari. Dupa cum ti-am spus, de era ceva problema, te anuntau telefonic sau prin e-mail in legatura cu asta.

| LetalShot explică:

Cand primesc comanda voi alege rasp castigator, multumesc

| Ruxi942 a răspuns:

Buna.
In mod normal se pune comanda in asteptare iar atunci cand au produsul pe stoc sa te contacteze inainte pentru a te intreba daca mai esti interesat, a de produsul respectiv.

| grAnonimH a răspuns:

Mi sa întâmplat asta si nici in ziua de azi n.am mai primit semne ca ar veni cu ea.

| LetalShot explică (pentru grAnonimH):

Ai sunat la suport? Eu am facut asta si mi s-a spus ca va ajunge maine pana la 18 coletul