|

Salut TPU! Am o problema, am vazut pe eMAG un incarcator Wireless A+W1 la 85 ron, iar resigilat 50 ron. Neavand bani, am zis sa il iau pe ala resigilat.A doua zi a ajuns si cand am bagat cablul, cablul se misca acolo unde trebuie sa bagi si nu facea conexiune bine, se intrerupea. Intrebarea mea este: Daca il returnez ( sa iau banii inapoi ) ce le zic? Ca nu functioneaza ( asa a venit stricat ) sau mint ca nu e compatibil cu telefonul meu? Daca le zic ca e stricat, imi e ca nu primesc banii inapoi ca zic ei ca l-am stricat eu sau ma obliga sa il duc la garantie. Eu vreau banii inapoi ca e o chinezarie! Detin tot la el, cutie, bon etc.Multumesc!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Orice ar fi au obligatia sa iti restituie banii in 15 zile. sau daca este chinezarie si este stricat iti vor da unul nou (cred) nu stiu cum se procedeaza exact cu produsele resigilate dar chiar daca tu l-ai luat la un pret redus eu zic ca atata timp cat produsul este defect legea bunului simt zice sa iti dea acelasi produs nou.
Data viitoare nu te mai zgarci la cativa lei, pentru ca pierzi timp asa.

| a răspuns (pentru Simpatik):

NOPE nu au obligatia aia decat 14 zile NU 15 si NUMAI daca e comandat online, cel putin doar asa sunt obligati de lege

insa eMAG-ul ofera 30 zile drept de retur, politica lor "speciala"

| a răspuns:

Poți suna în departamentul EMAG și vorbești cu cei de acolo. Ei sigur vin cu o soluție. Fiind resigilat, le spui în tocmai adevărul, ca nu merge!