| IVladut87 a întrebat:

Am o problema in a cumpara o pereche de adidasi din Mall. Eu nu am mai cumparat niciodata ceva din Mall. Intru in INTERSPORT si ma uit la adidasi, si dintr-o data vad perechea mea favorita care imi place. Ei sunt asezati pe raft, dar doar un adidas este pus (1 pereche are 2 adidasi, ca sa explic intr-un fel). Cum fac ca sa cumpar perechea? Intreb un angajat de acolo ca vrea sa cumpar perechea? Nu ma judecati ca nu stiu sa cumpar haine. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| christall a răspuns:

Rogi un vanzator din magazin sa-ti dea numarul care iti trebuie la adidasii din vitrina si ii arati care. Apoi ii pui in picioare si vezi cum te simti, sa nu te stranga. Daca te strang ceri un nr. mai mare, daca sunt largi un nr mai mic. Daca te-ai hotarat, mergi la casa si ii achiti.

Răspuns Apreciat de Editori
| Adry05 a răspuns:

Il probezi doar pe acela ca sa vezi daca-ti vine marimea si daca e bun ii ceri vanzatorului sa-ti aduca perechea.
Sau il intrebi pe vanzator daca probezi acel model sau e necesar sa-ti aduca o alta pereche pentru probat respectiv cumparat.
Poti intreba simplu `se poate proba?` catre respectiva pereche si el iti va spune `da, desigur` sau `nu, va aduc eu o alta pereche`.

2 răspunsuri:
| Alynu7 a răspuns:

Salut.Acela e doar expus, sa vada lumea, arata-i unui angajat si el iti aduce o pereche cu nr-ul tau pentru a probawinking