|

Salut TPU, am si eu o intrebare pentru ca sunt foarte nedumerit. Vreau sa trimit o tastatura la pc garage cu toate actele pentru o garantie, nu mai merg ledurile la ea, la ei pe site am vazut ca trebuie sa chem fan curierul si sa le specific unde trebuie sa ajunga si sa le specific defectul. Trebuie doar sa le spun ce defect are si unde trebuie sa ajunga sau trebuie sa le scriu pe o foaie? Si cum fac cu plata? Le zic ca este suportata de pc garage? Pentru ca asa scrie pe site*-ul lor..Multumesc mult pentru raspunsuri. Sper sa fie buna categoria

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ambalezi tastatura in ambalajul original cu toate accesoriile primite si cu o copie a certificatului de garantie la care scrii pe verso defectul reclamat, in cazul tau ca nu iti merg led-urile la ea. E bine sa fii cat mai specific cu defectul.

Dupa suni la Fan Curier si o sa chemi curierul la tine acasa, ii specifici ca vrei sa trimiti tastatura la adresa celor de la pcgarage si neaparat ca expeditia este una pentru acordarea garantiei si ca taxa de transport este suportata de cei de la PCGarage.

Iti ia baiatul tastatura, completezi un proces verbal, iti da un awb si trimite tastatura celor de la pc garage si nu o sa platesti nici un ban.

Dupa ce a plecat curierul, le trimit frumos un mesaj celor de la pcgarage aici https://www.pcgarage.ro/info/returnare-si-garantii/cum-procedez/ cu numarul de comanda a tastaturii, defectul reclamat si numarul de awb primit de la fan curier.

Dupa toate astea astepti sa fii contactat de cei de la pcgarage dupa ce primesc tastatura.

| explică (pentru WHeisenberg):

Cum adică numarul de comanda al tastaturii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anonim420420):

Https://www.pcgarage.ro/cont/istoric-comenzi/

Intri acolo si comanda in care se afla tastatura are un numar de genul #8006468.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: