| AllNone a întrebat:

Cum as putea economisi / strange bani pentru un nou PC? Nu as mai dori sa apelez la parinti. Suma pe care trebuie sa o am este undeva la 2700-3000 lei. Stiu ca este o suma destul de mare pentru a ii putea face eu, dar cam acesta este pretul.
PS: Nu am cum sa ma angajez deoarece nu am varsta necesara.
Idei? Mersi!

Răspuns Câştigător
| EkToR a răspuns:

DAca tu zici ca 27-30de mili e o suma mare gandeste-te ca un procesor e mai scump de atat, Sfatul meu iti strangi alocatia stiu ca e mica dar o sa faci ceva cu ea mai iti dau bani bunici, parinti adica le spui ca e de cheltuiala prin oras la un suc cu pr etc.
si daca strangi macar jumatate poti incerca sa ii rogi sa iti mai dea, de obicei parinti cand vad ca ai un scop si ai strans singur pentru el de ajuta.
Dupa ce ai facut rost de bani ar fi binie sa il iei pe bucati asa iesi si mai bine de ex un pc care se incadreaza in suma aia e ok dar unul facut pe bucati e cu mult mai bun si daca mai prinzi si o reducere ceva deja iesi foarte bine.
O intrebare tu vr sa iei si periferice din bani aia(mouse, boxe, cast etc.) ca daca vr calitate o sa dai numa pe acelea 3-500ron si daca vr mai slabute pe la 2-3mili esti scos Dar sfatul meu e sa iei piese pentru unitate si sa le folosesti pe cele vechi si dupa sa iti iei ceva bun(casti, mouse ) destul de decente sa zicem.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vinzi lucruri de care nu mai ai nevoie

| AllNone explică (pentru suntserios):

Sincer, folosesc cam tot ce am ( in afara de haine ).

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Strangi alocatia, mananci acasa si nu folosesti banii de pachet, aduni toate monezile din casa si le strangi, mergi la colindat si vinde-i bibelourile maica-tii.