|

Salut TPU, doresc sa achizitionez un produs resigilat de la Emag si sunt curios daca merita sa il iau avand urmatoarea descriere (Produs cu urme fine de utilizare, ambalaj in stare buna, zgarieturi superficiale pe suprafetele lucioase) sau sa mai astept poate, poate o sa urmeze sa mai aduca.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Poți afla starea produsului în funcție de preț cu cât mai scăzut e prețul cu atât mai deteriorat e produsul, descrierea e sugestivă și de cele mai multe ori nu corespunde cu realitatea. Dacă sunt multe produse resigilate atunci e o problemă cu calitatea produsului.

| a răspuns (pentru SSliviu8967):

Nu sunt multe produse resigilate (Nu au fost) + reducerea este de 14%

| a răspuns (pentru MikiMIHAI1324):

Reducerea e rezonabilă, nu știu prețul produsului dar nu toate produsele merită să fie cumpărate la resigilat, adică unele sunt în general mai fragile și ușor de stricat și poți avea multe surprize neplăcute căci nu toți oamenii aduc produsele în magazin în starea în care le-au luat am văzut oameni care au adus un blender de exemplu și încă avea mâncare în el, acum depinde de produs și modul lui de utilizare.

| a răspuns (pentru SSliviu8967):

Practic este vorba despre un adaptor wireless, pretul pe care Emag il avea pentru acest produs era de 300/305 lei. Acum cum acestia nu il mai au (dar il au firmele asociate il au la un 500 lei)

| a răspuns (pentru MikiMIHAI1324):

Cam mult pentru un adaptor și există variante mai ieftine dar totuși dacă ții neapărat la el verifică review-urile cu opțiunea doar achiziție verificată și vezi dacă merită poți afla acolo și ce problemă are adaptorul pe care dorești să-l cumperi dacă clientul anterior a lăsat vreun reviu, vezi secțiunea recente. Dacă nu ai încredere mai caută sunt variante mai ieftine.