|

Salut TPU. In decurs de 1 saptamana am cumparat 2 laptop-uri de la EMAG. Unul l-am returnat deoarece nu am fost multumit de cum se "misca", iar al doilea abia a sosit azi, insa, ambele, la deschidere, deoarece in camera era cald, si au facut condes, prezentau urme de "degetele" pe palm rest, ar display-ul se vedea sters, intr-un mod grosolan. Am inspectat cutia, nu prezenta urme de desfacere, totul pare ok din acest punct de vedere... Intrebarea mea ar fi: E normal ca un laptop NOU, sa aiba urme de amprete pe palm rest, iar display-ul sa fie sters in mod grosier?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca nu prezenta urme de desfacere, inseamna ca urmele au ramas inca d-inaintea impachetarii, adica din fabrica.
Impachetarea se face manual, dar urmele grasimii de pe mana apar automat la in caz de aburire sau la lumina ultravioleta. Cand aburirea se usca, nu se vor vedea acele urme.

De fapt, ecranul si restul carcasei va fi plin de asemenea urme dupa cateva saptamani de folosire.
Cand urmele devin suparator de vizibile, atunci se pot sterge cu grija (carpa moale umezita un pic cu spirt sanitar si stoarsa).

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Avand in vedere ca sunt asamblate de mana omului, este posibil, eu nu am sesizat asta tot la 2 laptopuri noi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru IIIshaneIII):

Am instalat un Windows ul, in aproximativ 30 minute, iar apoi am instalat un soft care îți arată toate informațiile despre ssd, inclusiv de câte ori a foat oprit si durata lui de utilizare. 20 cicluri de pornire oprire si 2 ore de funcționare. In condițiile in care eu l-am pornit oprit de vreo 12 ori, ca nu reușeam sa întru in bios, si 30 minute instalare. Deci, tind sa cred ca eTw nou, iar ciclurile de pornire oprire si diferența de durata de funcționare cred ca este din testele de fabrica...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pikachu1984):

Dacă nu are zgârieturi, sau altele imperfecțiuni, nu are nimic, este normal să îl testeze înainte să îl vândă, ar trebui să fii bucuros că a fost testat, oricum ai garanție și dacă se strică îl trimiți în service, eu zic spor la butonat și bucurate de el că nu îl cumperi zilnic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

NU

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează